Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.198
Gideyimde uçak inene kadar kafa dağıtayım sıkıldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulen koyacam şimdi Messi’ye he. Her taraftar her kanalda Messi. Biz kimleri izlemedik. Hagi,Rivaldo,Bergkham,Figo,Batistuta vs.
Ronaldinho kral adamdı ama benim için bunlardan sonra gelir.Bunları yazıp Ronaldinho’yu yazmamak ayıp olmadı mı renkdaş. Ronaldinho sahayı bir sihirbaz sahnesine çeviren adamdı. Bence hiç kimse onun futbol ile sunduğu o olağanüstü şöleni sunamaz… hepsi büyük topçuydu ama ronaldinho aynı zamanda bir sihirbazdı da…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız bu saydığın isimlerin hepsinden daha iyi.Ulen koyacam şimdi Messi’ye he. Her taraftar her kanalda Messi. Biz kimleri izlemedik. Hagi,Rivaldo,Bergkham,Figo,Batistuta vs.
Haklısın renktas assolist en son gelir dünya futbolunun assolisti 3 sene oynadı ve en başka oyuncu olarak kaldiRonaldinho kral adamdı ama benim için bunlardan sonra gelir.
Yalnız bu saydığın isimlerin hepsinden daha iyi.Ulen koyacam şimdi Messi’ye he. Her taraftar her kanalda Messi. Biz kimleri izlemedik. Hagi,Rivaldo,Bergkham,Figo,Batistuta vs.
Ulen koyacam şimdi Messi’ye he. Her taraftar her kanalda Messi. Biz kimleri izlemedik. Hagi,Rivaldo,Bergkham,Figo,Batistuta vs.
Benim için değil.Yalnız bu saydığın isimlerin hepsinden daha iyi.![]()
Hea.?
Birileri kalktigini teyit etmeliuçaklar acilen inmeli
Valla bu soruyu bende sordum renktaş kaç gündürBu genci Kesin aldığımızı nerden biliyoruz