Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.978
- 17.332
- 1.838
Alamayız, transfer oldu bileKazma bir dosa 7 milyon vermeyiz bence.Gidin eski rizeli diomandeyi alın o zaman bedavaya.Aynı işi yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamayız, transfer oldu bileKazma bir dosa 7 milyon vermeyiz bence.Gidin eski rizeli diomandeyi alın o zaman bedavaya.Aynı işi yapar.
ne yazak? Eid Mubarek mi?Alwaffle mi
Ben o kadar iyi çıkacağını tahmin etmemiştim . Gelmeden bir sürü söylenti çıkmıştı . Ama adam çıktı aslanlar gibi oynadi . Song - Ujfalusi - Lucas Neill çok Klas oyuncular izledik zamanındadeğeri tam bilinmedi o adamın
yanında bide sabri,servet,hakanla oynuyodu,arkasındada francomu zapatamı el bombaları vardı
ön libero ve sağbekte oynatmıştı hagi
kötü döneme denk gelen iyilerden,poldide öyle oldu,keitada
Alamayız, transfer oldu bile
BB anlaşmasından dolayı seneye transfer yapamayacağız diyorlardı sanırım doğru. Bu sene tüm kurşunları sıkıyoruz bakalım tutacak mı
Aksine topu oraya taşıyamadığında iş yapacak olan oyuncu Halil. Keremle de çok uyumlu ancak yanındaki oyuncular önemli. Halil tam sezonda 10 gol 10 asist sağlar sana, MM oynarsa ve formda olursa 20 gol atar asist yapmaz, ikisinin yanında oynayacak oyuncular aynı olamaz.Bana çok yumuşak bir oyuncu gibi geliyor. Yetenek var bilek var çalım var ama topu oraya taşıyamadığımızda iş yapacak oyuncu değil bence.
Babanın, Dieng hakkında bu söylemlerinden haberi var mı? @Melih SönmezDieng kadar oynardı işte.
Kimdi bu resimdeki eleman . Çok tanıdık geldi ama ismini hatırlayamadım