Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aliou diengi alın ha şöyle ya 10 sene orta saha sorunu kalmaz takımın

Birde solak sağ kanat alsınlar biraz eli yüzü düzgün ne diye parayı stopere gömüyorsunuz ya

değeri tam bilinmedi o adamın

yanında bide sabri,servet,hakanla oynuyodu,arkasındada francomu zapatamı el bombaları vardı

ön libero ve sağbekte oynatmıştı hagi

kötü döneme denk gelen iyilerden,poldide öyle oldu,keitada
Ben o kadar iyi çıkacağını tahmin etmemiştim . Gelmeden bir sürü söylenti çıkmıştı . Ama adam çıktı aslanlar gibi oynadi . Song - Ujfalusi - Lucas Neill çok Klas oyuncular izledik zamanında

Sira geldi buna

43544E37-7BFF-47C7-8AA5-5E700E257294.webp

BB anlaşmasından dolayı seneye transfer yapamayacağız diyorlardı sanırım doğru. Bu sene tüm kurşunları sıkıyoruz bakalım tutacak mı

Aynen öyle seneye 1-2 kiralık ya da 1-2 free anca gelir bonservisli oyuncuyu unutun. 500 milyon TL ödeme olacak ve maaş bütçesi yüzde 20 düşecekmiş.

Bana çok yumuşak bir oyuncu gibi geliyor. Yetenek var bilek var çalım var ama topu oraya taşıyamadığımızda iş yapacak oyuncu değil bence.
Aksine topu oraya taşıyamadığında iş yapacak olan oyuncu Halil. Keremle de çok uyumlu ancak yanındaki oyuncular önemli. Halil tam sezonda 10 gol 10 asist sağlar sana, MM oynarsa ve formda olursa 20 gol atar asist yapmaz, ikisinin yanında oynayacak oyuncular aynı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt