- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Sanmam o maaşla kulübe zor renkdaş.musleranin bu performansindan sonra belku bi yerli kaleci düsünülüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam o maaşla kulübe zor renkdaş.musleranin bu performansindan sonra belku bi yerli kaleci düsünülüyor.
Kahin olmaya gerek yok, son 5 senede 5 duran top golü atmışız 3ünü donk atmış. Bu sene oda yokSen Kahin misin?Bilgili Mehmet?
Bu adam biseyler biliyormu acaba?
Konu isminin @Hayri Cund transfer nöbeti olarak revize edilmesini talep ediyorum.
Bu çocuk fena bu arada dieng falan uğraşmak yerine bunu almak lazım hem yedek kalınca sorun olacak bir bonservisi olmaz 1.5-2 milyona biter maxBu adam biseyler biliyormu acaba?
Ben bu hayali sevmedim. Birde sonndakika Gedson'un alındığını düşün ki umarım alınır, o vakit Halil de kurtarmıyor. Defansa yabancı almayacaktık, Dieng'i de artık almamalıyız.Hocanın hayali Mohammed yerine Halil bence bu şekilde aşmayı düşünüyor sınırı tabi uzun maratonda zaman zaman taylani kullanıp mohammedi de 11 başlatabilir
M.o cicinin kornerlerinden 10 tane atacak bu sene merak eylemeKahin olmaya gerek yok, son 5 senede 5 duran top golü atmışız 3ünü donk atmış. Bu sene oda yok
Saygılar bizden.sevgili halit ,
degilim. daha once bir renkdasimiz daha benzer soruyu sormustu. ilginc oldu mesajini gormek.
sevgi ve selamlar,
bir tane de Nelsson evladıma yaz beM.o cicinin kornerlerinden 10 tane atacak bu sene merak eyleme
dieng'i bekletelim. öncelik gedson olmalı. olmayacağı kesinleşirse dieng ya da diğer adaylara bakarız.Diengi alırsak o defter kapanır.Adamlar verse bile nasıl alacaksın ? kontenjan yok.
Morutan neyse de Stanciu 28 yaşında 1 milyon euro falan verilir max. GereksizMevkiileri farklı ama stanciu ve morutana baştan beri zerre ısınamadım yaw dieng bile daha kabul edilebilir geliyor..
geriden progresive pas denkleminde victor > marcao dan daha etkili ondkei oyuncuya topu ulastirir gozlemledigim victor ozelinde.Hocanın hayali Mohammed yerine Halil bence bu şekilde aşmayı düşünüyor sınırı tabi uzun maratonda zaman zaman taylani kullanıp mohammedi de 11 başlatabilir