Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yerlili kadro yazabilen var mı? Kerem berka taylan. O zaman gedson? Yerli sağ kanat var mı yada sol?
Ben Barış alperin solu alacağını düşünüyorum dar alanda etkili ve içe kateden bir oyuncu yeteneği de var. Set ve açık oyunda vazgeçilmez olabilir potansiyeli yüksek aynı zamanda olgun oyuncu. Bu sene patlama yaparsa şaşırmam yeni ribery miz olabilir

Sezon uzun defansif 6 no yok elinde niye herkes tek maç olarak düşünüyor her şeyi anlam veremiyorum bazen
Tamam reis eyvallah da,

7 mil.$ 'dan bahsediyoruz gelip uzun vadede aralarda oynar diye geleceğini sanmıyorum, veya aksi halde Dieng sürekli oynadı diyelim Taylan dışarı çıktı kim oynayacak yerli olarak ? Berkan tamam da 2 kanat/forveti birden mi yerli oyunculardan kuracağız ?

Belki Halil'in geleceğine inanıyorsak

Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Dieng
Taylan-Berkan
Cicaldau
Halil-Mohamed

Olabilir, ama bu kadro da hücum anlamında ne kadar tatmin ediyor ? emin değilim

Beyler ben strese girdim bu kontejyan sıkıntısından. Bana gelene kadar kulüpte bu konuyu dert eden Allah kulu yok mu? Yabancı stoper nedir, yabancı 6 numara nedir? Yerliyi nereye koyacaksınız ey yetkililer! Sağ kanat nolacak! Cicaldu, Mustafa ne olacak!

6 no diye bilinen savaşcı orta saha oyuncuları hele ayaklarida biraz iyi işe her takım için elzem.bir mevki durumunda.City 36 yaşındaki fernandinhoyu bile bırakmamasinin nedenlerinden biri.Butun büyük takımlarda bu mevkinin önemi mevcut.Dieng halkından en ufak bit fikrim yok sout raporlarına baktım.Savasci özelliği büyük avantaj ben bu kadar olumsuz bakmıyorum bu transfer ihtimaline ki bu tarz bir oyuncuyu mevkisini baz alarak söylüyorum rahat satarız

Beyler ben strese girdim bu kontejyan sıkıntısından. Bana gelene kadar kulüpte bu konuyu dert eden Allah kulu yok mu? Yabancı stoper nedir, yabancı 6 numara nedir? Yerliyi nereye koyacaksınız ey yetkililer alooooooo. Sağ kanat nolacak Cicaldu Mustafa ne olacak!
Son hamleyi kendimizi bundesligaya tranfer ederek yapacagiz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt