- 1 Ocak 2011
- 15.477
- 10.475
- 1.838
Bu bilgi cok isimize yarayacak not edelimAdam iyi güzelde ama 2 ay sonra 23 yasina basacak. Pek genc sayilmaz artik. 16-20 yaslarinda genc ve scout transferi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bilgi cok isimize yarayacak not edelimAdam iyi güzelde ama 2 ay sonra 23 yasina basacak. Pek genc sayilmaz artik. 16-20 yaslarinda genc ve scout transferi olur.
Kaleciyi yerli yaparsak forvete de halil’i koyarsak geriye bir tek kanatların birisi veya orta sahada bir yerli kullanmak kalıyor.Tamam reis eyvallah da,
7 mil.$ 'dan bahsediyoruz gelip uzun vadede aralarda oynar diye geleceğini sanmıyorum, veya aksi halde Dieng sürekli oynadı diyelim Taylan dışarı çıktı kim oynayacak yerli olarak ? Berkan tamam da 2 kanat/forveti birden mi yerli oyunculardan kuracağız ?
Belki Halil'in geleceğine inanıyorsak
Boey-Nelsson-Marcao-PvAOlabilir, ama bu kadro da hücum anlamında ne kadar tatmin ediyor ? emin değilim
Dieng
Taylan-Berkan
Cicaldau
Halil-Mohamed
1,5 a Muriç var sağ kanat ve 10 numara.Morutan neyse de Stanciu 28 yaşında 1 milyon euro falan verilir max. Gereksiz
Kesinlikle sağ kanatta kullanılmalı. Emre iç oynadığı zaman yeteneklerinin çoğunu sergileyemiyor.Emre Kılınçı kanatta mı düşünüyor?
Mısırlı DiMarzioDieng için Barakat reis duyum vermiyor mu?
Kim bu çocuk?Bu çocuk fena bu arada dieng falan uğraşmak yerine bunu almak lazım hem yedek kalınca sorun olacak bir bonservisi olmaz 1.5-2 milyona biter max
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok, norvecten biriymisDieng mi bu siyahi olan
Stanciu’ya para verilmesin benim derdim bu. 28 yaşında doğru düzgün patlama yapmamış adama 6-7 milyon Euro verilmez1,5 a Muriç var sağ kanat ve 10 numara.
Sorun yok 3 tane kafa golü atacak diye 5 tane hatalı gol yedirtti bu sene sağolsun