Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleciyi yerli yaparsak forvete de halil’i koyarsak geriye bir tek kanatların birisi veya orta sahada bir yerli kullanmak kalıyor.

Orta saha rotasyonumuzun rezaletinin farkında değil miyiz hala. Aytaç Taylan Ömer ile geçen seneki ortadan ne farkı oluyor bu seneki orta sahanın. Gedson + Dieng olur başkası olur fark etmez mutlaka 2 kişi şart ve bunların birisi mutlaka Gedson olmalı.
Kalecinin yerli olması da zor, mesela Doğan veya İrfan'ın transferi lazım yoksa tutup Fatih 'le İsmail Çipe 'yle maça çıkmak olmaz,

Bende Dieng'in gelmesini isteyen azınlıktanım.
Dieng süper bi kesici fakat paslarında sıkıntı var gibi. Ben bir hafta öncesine kadar Gedson olmayacaksa gelmesini istiyordum. Fakat şu an sınırdan dolayı almamalıyız. Yani bende senin safına geçtim.

475E8AC6-2193-4A8E-B1FA-9706213CAD50.webp
Aliou

Abi ne yazıyor burada ya Cübbeli Ahmet falan yok mu çevirsin şunu
Dieng Galatasaraya cisim gibi yaklasiyor. 8 Milyon Euro ve 20% satis payi. Sen çok vahsi olacaksin Aslan kalpli insan Allah yolunu açik etsin Al Ahly seni seviyor

Stanciu’ya para verilmesin benim derdim bu. 28 yaşında doğru düzgün patlama yapmamış adama 6-7 milyon Euro verilmez
Yalnız şöyle de birşey var Hagi de o yaşlarda gelmişti ve bizi bambaşka bir seviyeye ulaştırdı. Bu herifte çok hırslı lider bir tip. Bizde fark yaratacağını düşünüyorum ama evet 6 da verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt