Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zayıf miorta saha çok zayıf
Ben gelmeyeceğini düşünüyordum hazırlık maçlarındaki performansından sonra ama resmi maçlarda kafasında Gedson yok JJ'un. Burada bu kadar çok isteyen bir kulüp varken durmaz orada.gedson gelecek büyük ihtimalle
Neymar 10 numarayı önermiş ama efendi Messi istememiş. Döve döve 10 numarayı vermeleri lazımdı. 10 numara efendi yapılacak numara değil. 10 Messi'dir.30 nedir ya Messi gelmiş lan Messi 30 nedir? Bu arada başdöndürücü bir çalışma olmuş.
x.com
twitter.com
taze gazeteci ablamız
sen gercekmisinfake fotolar
Herhangi bir bilgim yok.ama nellson 14 ekim,dieng 16 ekim dogum tarihli.full haber var haklarında,nellson geldi,dieng icinde tetikte olun derim.bilhassa 22 agustos civarı bu transfer sonuçlanabilir
AstrosergenLütfen kaynağınızı yönetim ile paylaşınız.
Bu adamlar varken 7 ve 10 numarayı vermeyenler itinayla dövülmeli.Neymar 10 numarayı önermiş ama efendi Messi istememiş. Döve döve 10 numarayı vermeleri lazımdı. 10 numara efendi yapılacak numara değil. 10 Messi'dir.
Çocuk tam toparladı kendini yine yazık ediyorlar puhBenfica iki oyuncu değişikliği yapıyor gedson hala oyunda değil
Barca Messi'nin takımıydi Neymar onun yanına gelmisti PSG Neymar ve Mbappenin takımı ben teklif bile etmezdim 10 numarayı buranın ağası NeymarNeymar 10 numarayı önermiş ama efendi Messi istememiş. Döve döve 10 numarayı vermeleri lazımdı. 10 numara efendi yapılacak numara değil. 10 Messi'dir.