Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala aynı fikirdeyim
Avrupa Liginde 11 :
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aliou Dieng, Gedson, Cicaldau, Morutan, Oğulcan, Mustafa
Türkiye liginde 11:
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Gedson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz ,Mustafa

Yunus akgun’u Anderlecht istiyordu hatta satilacakti,sözlesme uzattik ve durum ortada sans bulamiyor kiralik yollaniyor

Oyuncu kendini gelistiremedi belki Ama sans ta bulamadi gelisim saglamak icin

Biraz daha güvenmek lazim akademi den cikan oyunculara 18 yasindan itibaren oynatiyorlar yurt disinda

Bizim ligte adamlar 11 kisi kapandimi ne oyun akli kaliyor ne kalite nede baska birsey orda topu ayagina verip kisisel beceri ile is yapacak adam lazim bizde belki cicaldau belki biraz kerem baska kimse yok senelerce q7 izledik kisa surede trezeuget bireysel rakibi gecip is bitirici hareketi yapiyorlardi kanat lazim oldugu icin bunlari yazdim ornekler artar keitada vardi

Bize bu tip adam lazim dreyer ve amine hart bence bu kategoriye giriyor

Daha önce yazdıklarıma bakabilirsiniz.
Avrupa Liginde 11 :
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aliou Dieng, Gedson, Cicaldau, Morutan, Oğulcan, Mustafa
Türkiye liginde 11:
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Gedson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz ,Mustafa

muslera'yı yedeğe oturtmaz hoca
çok ekmeğini yedi musleranın zamanında

Josenin söylediği isim

Joshua Gaston Kitolano

Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum

Kadro sınırı 28 den 35'e çıkmış. Yani o konuda sorun kalmamış.

Daha gecen hafta tff.org'da 28 oyuncu olacak diye bir PDF dosyasi paylasmislardi, ondan yazmistim. Bunlar gercekten gerizekali. Ocak ayinda yabanci sinirini degistirirlerse artik sasirmam.

Ekli dosyalar

• images (15).webp
    images (15).webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 67
Orsic de çok kaliteli bir adam. Yaşı gereği satma şansımız düşük ama kanat oynayıp playmaker görevini üstlenebilecek ve yüksek skor katkısı sağlayabilecek bir oyuncu

Tabi sol açık oynadığı için Kerem'i de sağa gönderirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt