Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala aynı fikirdeyim
Avrupa Liginde 11 :
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aliou Dieng, Gedson, Cicaldau, Morutan, Oğulcan, Mustafa
Türkiye liginde 11:
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Gedson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz ,Mustafa
Ogulcan ne alaka, dieng

Havaalanında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Nelsson "Heyecanlıyım. İyi hissediyorum. Neler olacak, göreceğiz. Çok mutluyum. Bu yeni meydan okumayı dört gözle bekliyorum. Çözmemiz gereken bazı detaylar var. Henüz bir şey söyleyemem. Görüşmelerin bitmesini bekliyorum. Galatasaray büyük bir kulüp" dedi.

Bu maaş konusunda 2,3 adamın 2 .2.5 almasında sıkıntı görmüyorun.İyi üst düzey oyuncularda istiyor bu paraları.
Bize kaliteli iki kanat iki orta saha şart
Aksi taktirde ne bu genç oyuncularda bu düzende gelişemez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eldeki 2+ alanları çıkarsak 2 oyuncuya verilebilir ama çıkaramıyoruz.

Jose Fonte [Lille] : "Messi gibi bir yıldızın Fransa Ligi'nde olması harika. Ancak ben başka bir şey söyleyeceğim. Fransa'daki FFP sistemini anlamak istiyorum. Her kulüp harcamalarını kısıtlıyor. Ancak iş PSG'e geldiği zaman FFP kuralı yokmuş gibi görünüyor." (Talksport)

Cicaldau sanırım konu onda da şöyle bir sorun var belhanda hiç şut atmiyordu bu da önü kapalı olsa bile deniyor yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl Romanya Ligi'nde şutları en çok bloklanan oyuncuydu bunun sebebi çok denemesi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan yılmaz çok şut deneyen biri değil demişti. Şutlarının bloklanmasına da biraz ağır olduğundan şut için önünü boşaltamıyor demişti. Yay etrafından genelde şut deniyormuş

Jose Fonte [Lille] : "Messi gibi bir yıldızın Fransa Ligi'nde olması harika. Ancak ben başka bir şey söyleyeceğim. Fransa'daki FFP sistemini anlamak istiyorum. Her kulüp harcamalarını kısıtlıyor. Ancak iş PSG'e geldiği zaman FFP kuralı yokmuş gibi görünüyor." (Talksport)
Burak Yılmaz'ı (36) durdurmak için Messi'yi aldılar derdim yerinde olsam :danyal:

çok iyi bir 3 lu Cicaldunun hücumda iyi olduğunu düşünüyorum tabi. Kanatlar bekler önemli olur
----Gedson-----Berkan----

Lopes------Cica--------Kerem

-----------------MM------------------

İsimler değişebilir Lopes yerine kim gelirse

Sinan yılmaz çok şut deneyen biri değil demişti. Şutlarının bloklanmasına da biraz ağır olduğundan şut için önünü boşaltamıyor demişti. Yay etrafından genelde şut deniyormuş
Hala mı Sinan ya

Devre arası yetmedi mi

Sinan Yılmaz bu işin iyilerinden birisidir bunu diyorsa bildiği vardır mutlaka ama şut denemiyor pek fazla demek çok doğru gelmedi hem gözlemlerim hem de istatistiklerini bildiğim için

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 şuta 2 gol atmışlar, Rangers 20 şuta 1 gol atmış, şans da var gibi verilere bakarsak.
Iki macta da yendiler. Ludogorets ise gecen sezon EL’de Arsenal’i eleyen Olympiacos’u eledi. Biz sadece avrupa’da degil, ligde de kotu futbol oynuyoruz. Sadece transferler ile cozemezsin bunu. Bilgili yardimcilar, oyun plani, teknik ve taktik onemli.

Nevzat bence bu defa dogru bilgi veriyor

Gedson ve Halil icin eylul ayi beklenir,Sag kanat icin eylul ayina kadar calisma olur veya eylul ayinda morutan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt