Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson sorsanıza yahu

1628632142418.webp

Etmeyebilirdi.

Oyuncuların para konularında nasıl çamura yattığını bilmiyor çoğu kişi.

Bizde parayı mevzu yapmayacak tek kişi sevmesem de Arda Turan.
Yaşı 35 oldu, başka yerde çok zor o maaşlar. Etmese bu sefer yangın çıkacaktı gerçi

Bir de 24e kadar sözleşmesi var. Çok kötü bir sözleşme yaptık nasıl kurtulacağız acaba.
35 yaş üstüne 3 yıllık sözleşme yapan başka kimse var mı dünyada?

Ronaldo 33te 4 senelik yaptı, Messi bile 34te 2+1 yaptı.

Muslera'nın gölgesinde kalır. Alsan oynatamazsın, alıp oynatsan 2.5a yedek kaleci mi olur denir. Muslera'ya git desen gitmez, gitse bu kez gelen kaleci hata yapsa Muslera'yı niye gönderdiniz derler.

Hala 4 milyon euroluk brüt sözleşme savunuluyor, bu sarmalın sonu çok acı olacak.

Gidecegi yeride kolayda olmaz o maas ile. MLS'de brüt 1 milyon dollar maas alan kaleci bile yok. Güney Amerikadaki takimlar maasini ödeyemez. Arap ülkelere Muslera herhalde gitmez ve 36 yasindaki o maasli kaleciyi avrupadan da isteyen olmaz gibi geliyor bana. O maasi öneriyorsan, keske 1+1 sözlesmesi yapsaydik. Ayni maasi 35 yasindaki kaleciyi kimse vermezdi zaten.

Birde hata yapmasi yükselirse, artik 2023e kadar gitmez diye düsünüyorum.

Muslera’ya git desen bir dakika kalmaz. O kafada biri değil. Bizde 3 tane leş var. Falcao,Feghouli ve Babel.
7.5 milyon euro+primleri tek kalemde bırakıp gider ülkesinde 300 bin euroya mı oynar? Emin misin?

7.5 milyon euro+primleri tek kalemde bırakıp gider ülkesinde 300 bin euroya mı oynar? Emin misin?
Falcao feg bi sekil ikna olabilir son seneleri bi kismini ödeyerek babelinde son senesi ama musleranin kontratiyla iyice bi sorun actik basimiza hele ki bu yabanci siniri varken.

Ben hala aynı fikirdeyim
Avrupa Liginde 11 :
Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Aliou Dieng, Gedson, Cicaldau, Morutan, Oğulcan, Mustafa
Türkiye liginde 11:
İrfancan, Sacha Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Gedson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz ,Mustafa
Ogulcan ne alaka, dieng berkandan iyimi mechul, morutan defteride kapandi

muslera
Boey, Nelsson, Marcao, Van A.
Taylan/transfer
Gedson,Cicildau
Yunus/emre k. Kerem
Mohamed

türklerden okay yokuslu ve orkun körükcü pahslidir bunlar alinsa iyi olur defansa artik kimi alip oynatacaksin türklerden
Halili alip mohamedi kesmek cok sacma, kesilebilecek isim yok su kadroda yabancilarda sadfce marcao giderse Yerine türk olur aytacla lig maci bile oynanmaz ilk onbirde

Gelecek sene el mahkum muslerayı bi şekilde elden çıkaracağız. Bu kulüp isterse mbappe gelsin brüt 3 m euro üzeri maaş ödeyemez artık. Bankalar birliği geri ödemeleri başlayınca şimdi ki alınan adamların bile bir çoğu satılmak zorunda kalabilir. Şartlar çok ağır ben döndürebileceğimizi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt