Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk kötü haberi vericek maalesef ama ne yazıkki haklı

olumlu haberlerde nasıı inanıyosak olumsuz haberlerdede inanmaya özen gösterelim ben öğlende dedim hala aynı noktadayım az çok bu transfer süreçlerini anladıysam nelson gelmeyecek hatta gelirse 1 ay ban yiyebilirim o derece eminim kendimden

Gelecek sene el mahkum muslerayı bi şekilde elden çıkaracağız. Bu kulüp isterse mbappe gelsin brüt 3 m euro üzeri maaş ödeyemez artık. Bankalar birliği geri ödemeleri başlayınca şimdi ki alınan adamların bile bir çoğu satılmak zorunda kalabilir. Şartlar çok ağır ben döndürebileceğimizi sanmıyorum
100 milyonluk sponsorluk bizi rahatlatir ama mutlaka ek gelirler lazim

Muslera'nın gölgesinde kalır. Alsan oynatamazsın, alıp oynatsan 2.5a yedek kaleci mi olur denir. Muslera'ya git desen gitmez, gitse bu kez gelen kaleci hata yapsa Muslera'yı niye gönderdiniz derler.

Hala 4 milyon euroluk brüt sözleşme savunuluyor, bu sarmalın sonu çok acı olacak.
Zaten 18-23 yaş arası genç bir kaleci alıp oynatmamak aşırı saçmalık olur, bunu Doğan veya İrfanCan için söylemiyorum kaleci dediğin oynadıkça gelişir

Bu sene kaleci konusunda bir aksiyon alınacağını sanmıyorum ama bankalar birliği anlaşmasıyla sınırlandırılmadan önce keşke Doğan Alemdar 'ın bonservisini alıp 1 yıl Kayseri 'ye kiralık bıraksak 18 yaşında oynamaya devam etsin çocuk

Muslera bu sene boyunca böyle devam ederse zaten kimse neden kaleci alınıyor denmez, ki yabancı sınırı 8-7-6 şeklinde azalmaya devam edecekse şu kadrodaki yabancılar içinden önce Muslera sonra PvA 'tan vazgeçerim ilerleyen yıllarda ki biri 35 diğeri 31 yaşında tutup bu oyuncular ile 3 yıllık bir planlama düşünmüyoruz sanırım

Sonat Göksel ' Eğer Cicialdu çift haneli rakamlarla transfer olmazsa başka takıma ben bir daha televizyona çıkmam bu kadar da büyük konuşuyorum. Adam çok iyi futbolcu 4 senedir takip ediyorum.'

Levent Tüzemen ' Benimde kulağıma çok olumlu şeyler geliyor '

Kaynak: Twitter Space konuşuyorlar hala

Atan veya tutandan biri yerli olsaydı aşırı rahatlardık.

Muslera alternatifsiz, atana da Halil dışında alınabilecek adam yok. Eldekilerden de oynarsa belki Oğulcan oynar, onun da oynaması şuan yasak.

Kerem'i 3 yerli içinde banko yazıyoruz, 2 maç kötü oynarsa Terim direkt keser eminim. Hatta taraftar bile homurdanır Kerem ile mi şampiyon olacağız diye.

Ben bu bankalar ile olan anlaşmanın revize edileceğini düşünüyorum. Hatta elmas seçim çalışmalarını yürütürken kendisi bu durumdan haz etmediğini göreve geldiğinde gerekli mercilerle görüşüleceğini söylemişti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen Ramos Real'de ikon olamadı ama Muslera bizde olmuş belliki.

Devam edin romantizme.
Messi barçanın küçülmeye gitmesinden dolayı ayrılıyor, buffon efsanesi olduğu juveden ayrılıp psgye gidiyor, ramos yıllardır kaptanlığını yaptığı realden gidiyor ama bizim taraftarın muslera romantizmi bitmiyor. Bu kulüpte ikon varsa bülent korkmazdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt