Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.158
- 20.050
- 3.313
Taraftar işi kendi eline aldı...gördü tabiki bu amatörler kimseyi satamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar işi kendi eline aldı...gördü tabiki bu amatörler kimseyi satamiyor
Umutluyum demedim ki, Dieng gelirse eldeki kadroyla diziliş bu olur dedim. Ama umutsuz da konuşmam, pres gücü hissediyorum bu dizilişte, o yüzden 96-00'e atıf yaptım.Şu kadrodan nasıl umutlu olabiliyorsunuz.Çok büyük çoğunluk var bu kadroyu benimseyen..Gerçekten çok büyük hata yapıyoruz.
Bizim defans bölgesine yerli almadığımız müddetce iki kanat oyuncusu almadığımız müddetce bu takıma çok yazık olacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2016 dan 2019 a kadar 70 gol attı ama yine de sen bilirsinNe Falcao imiş yav, 2014'ten beri top oynama sırf iyi reklam yapıyorsun diye adam sansınlar.
Kariyeri 3-4 yıl olan adamı başımıza dünya yıldızı yaptılar, EPLde iki denemede de batırmış olmasa belki adam sanabilirdim.
Fegh'den bi tık daha karakterli olduğunu umarak gideceğini düşünüyorumNe Falcao imiş yav, 2014'ten beri top oynama sırf iyi reklam yapıyorsun diye adam sansınlar.
Kariyeri 3-4 yıl olan adamı başımıza dünya yıldızı yaptılar, EPLde iki denemede de batırmış olmasa belki adam sanabilirdim.
Malesef herkes Hagi, Drogba verimi veremiyor.Ne Falcao imiş yav, 2014'ten beri top oynama sırf iyi reklam yapıyorsun diye adam sansınlar.
Dogru bulmuyorum yapilanlari.Taraftar işi kendi eline aldı...gördü tabiki bu amatörler kimseyi satamiyor
ilk geldiğinde çok şovmen hareketleri vardı pozlar , atkı atmalar falan instagram paylaşımları bir an acaba kitlediler mi bize demeden edemedim ama yok canım yav falcao bu diyorduk o zaman kendi kendimize.iyi de oynuyordu kadroda olduğunda..vücut bitmiş ya..Ne Falcao imiş yav, 2014'ten beri top oynama sırf iyi reklam yapıyorsun diye adam sansınlar.
Are you big player ?!Dogru bulmuyorum yapilanlari.
Artik fener gibi futbolcuya döveriz
2016 dan 2019 a kadar 70 gol attı ama yine de sen bilirsin
Malesef herkes Hagi, Drogba verimi veremiyor.
Yaşlanmış Yıldız alındığı vakit, fiziki duruma bakmam çok önemli ve oyuncu bir fenomen olmalı Drogba gibi.

Are you big player ?!
Elbette bizim Camia'nın bir farkı olması lazım. Kanımca o saldırılar İnternet üzeri yapılmıştır.
Yanlız herif de para'nın hiç karşılığını vermedi. 10% bile değil...
bu yabancı kuralı eninde sonunda değişecek reis, eli mahkum. şimdi seneye BB anlaşması devreye girecek, muhtemelen de transfer yapamayacağız.Şu kadrodan nasıl umutlu olabiliyorsunuz.Çok büyük çoğunluk var bu kadroyu benimseyen..Gerçekten çok büyük hata yapıyoruz.
Bizim defans bölgesine yerli almadığımız müddetce iki kanat oyuncusu almadığımız müddetce bu takıma çok yazık olacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum.Porto ve Atleticodaki Falcao asla olmadı.2 yıl üstüste Avrupa liginde toplam 30 gol atarak gol kralı oldu.Monacoya giderken en iyi haliyle gitti ama büyük sakatlıktan sonra eskisi gibi olmadı ama yine geldi 30 gol atıp 2017 de Monacoyu Ligue 1 şampiyonu yaptı.Sonrasında hep rolantide oynadı.Monaco onu hep koruyarak oynatarak verim aldı.Bize geldiğinde artık bitikti.Bir de o heyecanla aşırı yüklendi.Sonrası yokuş aşağı.Attığı gollere tek tek bakabilirsin hiç birinde 2014 öncesi Falcao'dan eser yok. Falcao'nun 2014ten sonra 2 tane Falcao tarzı golü var birisi Monaco'dayken City'e attığı diğeri de bizdeyken Sivas'a attığı eh bir de Erzurum'a attığı belki.
Eskiden kalça dönüşleri çok iyi ve darbeli vurabiliyor, top sürebiliyordu, Barcelona'ya attığı bir gol vardır 4-1 kaybetselerde akarak gitmişti topla orta sahadan.
Kısacası Falcao'yu 2014'e kadar çokça izlemiş biri olarak 2014 sonrası halinin alakası olmadığını söyleyebilirim, tendonu koptu lafım yok ama kariyeri benim için orada bitti zaten Monaco da defalarca elinden çıkarmaya çalıştı o tarihten sonra.
Göstermedi değil, göstermeye imkan oluşturmadı... Doğru.Vermedimi, sakatlik yüzünden veremedimi bunu 100de 100 kimse söyleyemez.
Bence suc falcao'da degil, 35 yasindaki bir futbolcuya o mukaveleyi yapan yönetimde.
Eyvallah Adminim.Hadi yine iyisin ben olmasam 1 ay kodeste takılacaktın![]()
Hukukcu dostlar bana katılır.