Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum.Porto ve Atleticodaki Falcao asla olmadı.2 yıl üstüste Avrupa liginde toplam 30 gol atarak gol kralı oldu.Monacoya giderken en iyi haliyle gitti ama büyük sakatlıktan sonra eskisi gibi olmadı ama yine geldi 30 gol atıp 2017 de Monacoyu Ligue 1 şampiyonu yaptı.Sonrasında hep rolantide oynadı.Monaco onu hep koruyarak oynatarak verim aldı.Bize geldiğinde artık bitikti.Bir de o heyecanla aşırı yüklendi.Sonrası yokuş aşağı.
Falcaodan cabuk vazgeçildi eger gitmeyecekse bu sezon belirli maclarda oynardi.Biz taraftar olarak hem göklere cikariyoruz sonra hemen indiriyoruz buyük hata st johston macindada bence gol atma şansi vardi.

bir anda kalkmaz mı bu yabancı sınırı, herkes kötü durumda biz değil sadece
Bence özellikle büyükler sürekli yabancı transferi yaparak Federasyonu köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar.
Kurala göre davranıp yabancı transferini kısıtlasalar Federasyon zaten herkes uyuyor, esnetmeye gerek yok diyecek.
Ancak böyle olunca Federasyon endişeli. Zira biliyor ki köşeye sıkışan önce sıkıştıranın boğazına saldırır.
Kulüpler bu kadar transferden sonra kural esnetilmezse can havliyle her türlü hamleyi yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteriyorlar. En büyük kozları da maçlara çıkmamak.
Bu hamlenin olması ve federasyonun geri sdım atması sadece bu kural için değil, bundan sonra üstünlüğün kulüplere geçmesi anlamına gelir ki federasyon bunu göze alamaz...

Son düzenleme:
Falcaodan cabuk vazgeçildi eger gitmeyecekse bu sezon belirli maclarda oynardi.Biz taraftar olarak hem göklere cikariyoruz sonra hemen indiriyoruz buyük hata st johston macindada bence gol atma şansi vardi.
Falcaoyu kazanmaya çalışırken Mustafa'dan olduk.
Bakın geçen sene Mustafa gümbür gümbür giderken Falcao düzeldi ve Mustafa durdu.
Falcao da olan oldu. Soğuk suyu için yolumuza devam edelim.
Mustafayı yeşertirsek Falcaoyu kazanmaktan çok daha fazlasını kazanırız, hem maddi hem oyun katkısı olarak.

Bende hatirliyorum Joao Mario istemeyenler vardi sonra etebo gelmisti

Etebonun gelmesi kıstas değil yönetimin esekligi(veya çaresizliği) .. joao Mario 40 milyon Euro'ya intere gidip doğru dürüst performans veremeyen 3 kulübe kiralanan ve de ancak beleş olunca Benfica tarafından transfer edilen bir herif.. Dünkü maçta iyi oynadı diye sisirmeler başlamış..Etebo muhabbeti varken bizden 7-8 milyon para istemişlerdi ki bu parayı vermek ahmaklik olurdu bedava gelseydi bize zaten kimse ses etmezdi (ne kadar begenmesem de)

Son düzenleme:
Rakiplerin gündemine biraz göz gezdirdim de ligde bizi rakip gören pek yok. Fenerbahçeliler Beşiktaş'ın kadrosunu, Beşiktaşlılar da Trabzon ve Fenerin kadrolarını sürekli tehdit olarak yorumluyor. İyi bir şey bu.

Ben cezaliyken benim icinde yardimci oluyormusun adminim yoksa perma icin mi bastiriyorsun merak ettim

Senden bir daha küfür etmeyeceğine dair söz alıp ihracını kaldırmıştım diye hatırlıyorum, o günden sonra düzelme var.

Genelde düzenli yazanların kronik alışkanlıklarına karşı hoşgörülü davranıyoruz, yalan/iftira/kibir olmadığı sürece problem yok.

Selçuk İnan'in yardımcı hoca olması peki bu profille aynı özellikleri taşıyıp?
ben burda yorumları ve eleştirileri okurum saygı duyarım her zaman;Fatih hocaya ve son dönemde musleraya çok eleştiri var amma velakin selçuk inanı feghulıyle aynı kefeye koyup iş ahlakı olmayan aidiyeti 0 kendine saygısı olmayan insan denmesinde art niyet ararım kusura bakmayın;bu adam prime döneminde bizim takımı seçti daha yüksek kontrat alıp başka takıma rahat rahat gidebilirdi son dönemde fizik düşüş sebebiyle kötü oynamıştır ama yıllarca verdiği katkıyı değiştirmez adam gibide kaptanlık yapmıştır hiç bir kötü olayı takımımızı utandırıcak bi eylemi olmamıştır;bu adama iş ahlakı yok aidiyeti 0 kendine saygısı saygısı yok denilmez ayıptır!

Şunu da anlamak lazım: Joao Mario'nun sende oynayacağı ile Benfica'da oynayacağı oyun aynı olmayabilir. Kendini yeniden ispat etmek yerine "düşük seviye bi ligde takılırız" kafasıyla geldiyse geçmiş olsun. Nzonzi'de de benzerini gördük.

Tam tersi Diagne de bizde ortalamayken Premier Lig'de bir başka çabaladı. Bunu "bizde hoca antrenman yapmıyor yav" diye açıklayan da var ama motivasyon sandığınızdan daha büyük etken. Morutan şu an Romanya'da yokları oynuyor, bize gelse eminim ki ilk maçlarda Ribery gibi hareketler yapacak. Çünkü kendini ispata gelecek, yatmaya değil. Orada ise motivasyonu düşmüş şekilde oynuyor.

Bazı insan da düşüşte olmasına rağmen yeniden doğmak için geliyor tabii.
Bkz: Premier Lig'de tutunamayan Gedson vs. Burda kendini yeniden ispatlamaya çalışan, özgüveni yerine gelmiş Gedson.

O yüzden düşüşteyken aldığımız her oyuncu bizde peak yapacak diye düşünmemeliyiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt