Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener altyapılı ancak Galatasaray'lı diye duymuştum. Tatmin eder mi bilmem ama...Kaleyi bir kuşa emanet etmemizi istemem
@Keramettin TANRIVERDİ Geri dönmen mümkün mü
Başakşehirden önce Bursaspordan bize geliyordu son anda transferi olmamıştıFener altyapılı ancak Galatasaray'lı diye duymuştum. Tatmin eder mi bilmem ama...
Öz fenerli gibi duruyorFener altyapılı ancak Galatasaray'lı diye duymuştum. Tatmin eder mi bilmem ama...
Whatsapp Grubunanereye reis
Mert i napcaz lan?Daha oncede istedik basaksehiri secmisti mert
Oynamak istiyorum diyerek seçmişti Muslera arkasında yedek kaleci olmak istemiyorduDaha oncede istedik basaksehiri secmisti mert
Simdide yedek olacak. Musleradan hoca kolay kolay vazgecmez. Gecmesin de ztnOynamak istiyorum diyerek seçmişti Muslera arkasında yedek kaleci olmak istemiyordu
As kaleci yapacakmisiz sanirim.Mert i napcaz lan?
12 yaşında katılmış fener altyapısına. Altyapı formasına benziyor.Öz fenerli gibi duruyor
![]()
Muslera ile takas olur inşallahYakup Çınar'ın yerli hamlelerde şu ana kadar yanılmışlığı yok denilebilir bence Mert hamlesi de biter bakarsınız takas yoluyla çözülür
Gedson
Halil
Sağ kanat
Yedek kaleci
+1 veya 2 fırsat transferi daha olacaktır.
Yabancı sınırı kesin olacaksa ben Mert hamlesine şaşırmam ayağı düzgün, topları Muslera'ya göre çok daha iyi çıkartabiliyor 50-60 m uzun paslarda bile gayet başarılıydı Muslera son dönemde formsuz ama o da toparlar 2'si değişe değişe oynarlarSimdide yedek olacak. Musleradan hoca kolay kolay vazgecmez. Gecmesin de ztn