Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert son derece formsuzdu geçen sezon gelmesin zaten bizim Doğan veya İrfan Can'ı almamız gerekir. Muslera ile dönüşümlü oynamayı kabul ederlerse takımda kalırlar etmezlerse süper ligden bir takıma kiralardık. Doğan işi Kayseri'de olmasından ötürü biraz zor olabilir ama İrfan Can'ı alsak çok iyi olurdu.

mesut gibi türk ırkından gelen oyuncular için olan kurallar farklı.Kuralları eleştirebilirsin amenna ama bu sana kuralları bilmeden yabancı oyuncu hakkında sallamak ve bilgi kirliliğine yol açma hakkını vermez.
Sallayan Kim mantiken öyle olmasi gerekir. Gerisi ayrimciliktir.
Sende sallamasyon die Taktin gidiyon.
Laf anlatmak Zor Galiba.
Zaten kurali tamamen bilsem konuyu soru ve elestiri olarak baslatmam.

Son düzenleme:
irfan can mı iyi kaleci doğan mı

doğan çok hantal değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Tepki gösterenlerin %90’ı gs’li değil geri kalan kısmı ise boş muhasebe yapan taraftar
Yok. Divanda dedeler küçülmemiz lazım, neden transfer yapıyoruz falan dedi sanırım. Onlara verdi cevabı ama kendinden emindi. Eğer hala nasıl bu paraları ödeyeceğiz diye düşünen varsa rahatlayabilirler.

Gedson, Taylan, Berkan ,Cici hiclerinde bir tek Cici soru isareti diger ucü cok tempoulu oyuncular rakibe nefes bile aldirmayiz gibi. Zaten Gecen sene Gedson tek basina bile nefes aldirmiyordu rakip ortasahalara.Cicaldauda yaratici ve Golcu bi oyuncu cikarsa kanat transferine bile gerek yok .Halil Ve Gedson yeterli.

Mısır basınından ses yok mu?
Bizim haberleri alıyor onlar da yav
Şimdi de Galatasaray vazgeçti yazıyorlar
Bir taraftar şey demiş , Galatasaray bu transferden çekilirse futbolcuyu bu paralara başka kimseye satamayız

Son düzenleme:
Gedson, Taylan, Berkan ,Cici hiclerinde bir tek Cici soru isareti diger ucü cok tempoulu oyuncular rakibe nefes bile aldirmayiz gibi. Zaten Gecen sene Gedson tek basina bile nefes aldirmiyordu rakip ortasahalara.Cicaldauda yaratici ve Golcu bi oyuncu cikarsa kanat transferine bile gerek yok .Halil Ve Gedson yeterli.
Cicakdau için scout raporlarin da ayağına top beklemekten ziyade iki mücadeleden de kaçmayan yapısı var deniliyor. Yaratıcı oyuncu rolünü ustlenitmi bilemem ama en büyük ozelligi skor üretmesi, ayrıca asist olarak zaten son iki sezonda çok düşük rakamlara sahip.
Bizdeki alacağı rol ile bağıntılı bence çok faydalı olacagina inanıyorum.

Cicakdau için scout raporlarin da ayağına top beklemekten ziyade iki mücadeleden de kaçmayan yapısı var deniliyor. Yaratıcı oyuncu rolünü ustlenitmi bilemem ama en büyük ozelligi skor üretmesi, ayrıca asist olarak zaten son iki sezonda çok düşük rakamlara sahip.
Bizdeki alacağı rol ile bağıntılı bence çok faydalı olacagina inanıyorum.
Insallah hoca yapmadi bi Hazirlik maci adami az cok gorelim.

Bizim haberleri alıyor onlarda yav
Şimdi de Galatasaray vazgeçti yazıyorlar
Bir taraftar şey demiş , Galatasaray bu transferden çekilirse futbolcuyu bu paralara başka kimseye satamayız

Al Ahly ligde şu an Zamalek ile aynı puanda, şampiyonluk yarışı veriyor. 28 Ağustos'ta ligleri bitiyor. O zamana kadar oyuncuyu göndermeyeceklerini düşünüyorum. Belki bunu fırsat bilip geri çekilmiş olabiliriz(blöf) ama Gedson gelirse 1-2 milyona scout takviyesi daha mantıklı duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt