- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
tüh keske paket yapsaydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallayan Kim mantiken öyle olmasi gerekir. Gerisi ayrimciliktir.mesut gibi türk ırkından gelen oyuncular için olan kurallar farklı.Kuralları eleştirebilirsin amenna ama bu sana kuralları bilmeden yabancı oyuncu hakkında sallamak ve bilgi kirliliğine yol açma hakkını vermez.
Yok. Divanda dedeler küçülmemiz lazım, neden transfer yapıyoruz falan dedi sanırım. Onlara verdi cevabı ama kendinden emindi. Eğer hala nasıl bu paraları ödeyeceğiz diye düşünen varsa rahatlayabilirler.Tepki gösterenlerin %90’ı gs’li değil geri kalan kısmı ise boş muhasebe yapan taraftar
Aslında bize uğurcan yakışırirfan can mı iyi kaleci doğan mı
doğan çok hantal değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Ikisi de iyi ama ben nedense irfani istiyorum. Kanim daha cok kaynadiirfan can mı iyi kaleci doğan mı
doğan çok hantal değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Bizim haberleri alıyor onlar da yavMısır basınından ses yok mu?
Birinci önceliğimiz stoper miymiş transferde?Galatasaray yönetimine içinde 85 futbolcunun yer aldığı transfer listesi veren Fatih Terim, 1 numaraya Victor Nelsson'un ismini yazmıştı.(Sözcü)
Cicakdau için scout raporlarin da ayağına top beklemekten ziyade iki mücadeleden de kaçmayan yapısı var deniliyor. Yaratıcı oyuncu rolünü ustlenitmi bilemem ama en büyük ozelligi skor üretmesi, ayrıca asist olarak zaten son iki sezonda çok düşük rakamlara sahip.Gedson, Taylan, Berkan ,Cici hiclerinde bir tek Cici soru isareti diger ucü cok tempoulu oyuncular rakibe nefes bile aldirmayiz gibi. Zaten Gecen sene Gedson tek basina bile nefes aldirmiyordu rakip ortasahalara.Cicaldauda yaratici ve Golcu bi oyuncu cikarsa kanat transferine bile gerek yok .Halil Ve Gedson yeterli.
Öyle yapacağına Doğan ile anlaş. Zaten sözleşmesinin son senesi. Sene sonunda alırsın beş kuruş vermeden.
Insallah hoca yapmadi bi Hazirlik maci adami az cok gorelim.Cicakdau için scout raporlarin da ayağına top beklemekten ziyade iki mücadeleden de kaçmayan yapısı var deniliyor. Yaratıcı oyuncu rolünü ustlenitmi bilemem ama en büyük ozelligi skor üretmesi, ayrıca asist olarak zaten son iki sezonda çok düşük rakamlara sahip.
Bizdeki alacağı rol ile bağıntılı bence çok faydalı olacagina inanıyorum.
Bizim haberleri alıyor onlarda yav
Şimdi de Galatasaray vazgeçti yazıyorlar
Bir taraftar şey demiş , Galatasaray bu transferden çekilirse futbolcuyu bu paralara başka kimseye satamayız