Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.907
- 28.135
- 1.933
herifin suratı fifa'da yapılmış gibi. bu oyuncu ttuar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada bir mantık hatası var, c. palace haberi yalan olabilir.Bence ederi nakit 6-6.5 gibiydi biz biraz fazla olsun taksitli olsun dedik limitlerden dolayı aynısı cicaldau içinde yapıldı.Zaten önemli olan oyuncuların iyi çıkması yoksa ha 5 ha 6 ha 7 farkeder mi?Başkanları Galatasaraylı değilse transfer başarısı.
bu nasıl ceviri bi bok anlamadımKopenhag'lı bir taraftar
Jeg er vred, hvis Nelsson går for omkring 60 mio. Men jeg er fandemer rasende, hvis Mo ryger for 83 mio! Nu stopper festen; en så talentfuld spiller, som kan så meget offensivt og er så godt skolet i så ung en alder, han skal fandeme koste mere. Og ja, jeg kigger igen mod fucking FCM og ser at de har solgt en ligegyldig svensker for over 100 ... Fucking lorteonsdag
Nelsson 60 milyona giderse sinirlenirim. Ama Mo 83 milyona sigara içerse çok sinirlenirim! Şimdi parti durur; çok hücum edebilen ve genç yaşta çok iyi eğitim almış böyle yetenekli bir oyuncu daha pahalıya mal olmak zorunda. Ve evet, lanet olası FCM'ye tekrar bakıyorum ve kayıtsız bir İsveçliyi 100'ün üzerinde sattıklarını görüyorum ... Lanet olası Çarşamba
ulan be kopenhag ne enayi takımsın
Ya kotu cikarsa kim enayi oluyor
Soyle kibir dolu mesajlariniz beni benden aliyor
Crystal Palace express interest in signing FC Copenhagen's Nelsson haber mayıs ayında çıkmıştıBurada bir mantık hatası var, c. palace haberi yalan olabilir.Bence ederi nakit 6-6.5 gibiydi biz biraz fazla olsun taksitli olsun dedik limitlerden dolayı aynısı cicaldau içinde yapıldı.Zaten önemli olan oyuncuların iyi çıkması yoksa ha 5 ha 6 ha 7 farkeder mi?
Kopenhag'lı bir taraftar
Jeg er vred, hvis Nelsson går for omkring 60 mio. Men jeg er fandemer rasende, hvis Mo ryger for 83 mio! Nu stopper festen; en så talentfuld spiller, som kan så meget offensivt og er så godt skolet i så ung en alder, han skal fandeme koste mere. Og ja, jeg kigger igen mod fucking FCM og ser at de har solgt en ligegyldig svensker for over 100 ... Fucking lorteonsdag
Nelsson 60 milyona giderse sinirlenirim. Ama Mo 83 milyona sigara içerse çok sinirlenirim! Şimdi parti durur; çok hücum edebilen ve genç yaşta çok iyi eğitim almış böyle yetenekli bir oyuncu daha pahalıya mal olmak zorunda. Ve evet, lanet olası FCM'ye tekrar bakıyorum ve kayıtsız bir İsveçliyi 100'ün üzerinde sattıklarını görüyorum ... Lanet olası Çarşamba
engelle gec o zaman, seni senden almasın
Ne haberler çıkıyor balon muhtemelen.Crystal Palace express interest in signing FC Copenhagen's Nelsson haber mayıs ayında çıkmıştı
Galatasaray kendini begenen ve kibirlilerin takimi degildir
Crystal palace haberi menajer haberi olabilir. Transfer sezonu başında piyasa yapması açısından. Bu sene belli ki ayrılma kararı almışlar. en son da bizim teklifi kabul edilmiş. Transfer 5 yıla vadeli olmasaydı 5'e bile bitermiş bence.Crystal Palace express interest in signing FC Copenhagen's Nelsson haber mayıs ayında çıkmıştı
tamam hocam sen mutlu olacaksan çöp transfer.Ne haberler çıkıyor balon muhtemelen.