Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.371
- 7.230
- 2.358
Gedson’u neden vermediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao satılıp ozan veya kaan alınmalıdır.Hatta liyundamayıda satıp ikisini birden alalım.
kesinlikle yerli kaleci almalıyız.
Kaliteli iki orta saha ve iki kanat almalıyız.
Gönderebildiğimiz kadar yabancı oyuncu göndermeliyiz.
Üstüne basa basa söylüyorum. Bu güzelim genç kadroya yazık etmemek için bunu yapmalıyız.
HaeeeHoşgeldin sarı pipi
fena ruh hastasi bi politika izliyoruz xdGedson’u neden vermediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.![]()
Genç yetenekli bir oyuncu asla çöp demem o nerden çıktı? Bu tarz transferler devam etmeli.Demek istediğim bekleyip görmek lazım, ederinin biraz üzeri vermiş olabiliriz 5 yıl taksit dolayısı ile. ama önemi yok yeterki gelişimine devam etsin.Nakit alsan 6 civarı alabilirdik rakamlara takılmayalım.tamam hocam sen mutlu olacaksan çöp transfer.
Umarım kaynak Türk medyası değildir.Murić ayrılıyor, yerine Sloven bir forvet geliyor
RIJEKA Robert Murić , son zamanlarda Rijeka'dan ayrılma bağlamında daha çok anılıyor. İlk başlarda olası yeni bir hedef olarak Arab Al-Ain ön plana çıkarılmış, son günlerde ise Galatasaray .
Fatih Terim'in kulübünün bir buçuk milyon avro ödemeye hazır olduğu bildiriliyor…
![]()
Uskoro se sprema zamjena na Rujevici: Murić odlazi, na njegovo mjesto dolazi slovenski napadač - Novi list
RIJEKA Robert Murić u posljednje vrijeme sve se više spominje u kontekstu odlaska s Rujevice. Prvotno se kao moguće novo odredište u prvi plan stavljao arapski Al-Ain, a posljednjih dana i sati i Galatasaray. Klub Fatiha Terima navodno […]www.novilist.hr
Peki sizce klübü 7 milyona bırakır mıydı ve taksitli. Bana bir 10 milyon isterlerdi gibi geliyor.Nelson için Euro'da oynamasını beklemişlerdir muhtemelen, oynasaydı fiyatı artacaktı malum. Oynamayınca da planları tutmamıştır.
3.5a alıp 2 senede 90 maça çıkardıkları adamı 7ye vermeleri normal. Biz bu paraları vermeli miyizi tartışabilirsiniz ama Kopenhag'ın verdiği fiyat normal.
Ha ben olsam Faes'i isterdim bu paraya.