Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Marcao'yu kaça satarsınız?

Nelsson ondan daha genç. Bunu da dikkate alıp cevap verin.

4e satmaya ok veriyorsunuz Nelsson da 3.5 eder ok.

Beinsport'a göre bu haftaki rakibimiz Giresun BJK'den Umut Nayır'ı almış.Uzun boylu santraforlar sıkıntı çıkarabilir.

Yedek Kaleci
Gedson
Halil
Sağ Kanat

Bu 4 hamleyi yapıp düşünülmeyen isimleri de elden çıkarabilirsek on numara transfer dönemi olmuş olur. Kadromuz iyi bir seviyeye geldi ama son dokunuşları yapmamız lazım başarılı olabilmek adına.

Adamlara Euro iLe ödedikten sonra 5 yıllık sözleşme çokta makul değil. Dua edelim Euro ve dolar düşer. Düşerse müthiş iş becermiş olurlar, artarsa çok da faydalı olmuş olmaz.

Madem yapılanmaya gidiyoruz tam gidelim takımı baştan kuralım yolla muslerayı al doğanı
Yolla marcayou 13’e çek yerine teknik bi sol stoper

Diğer ihtiyarlara değinmiyorum bile hepsi gitmeli

Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.

Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.

Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.
Bence de oyuncu bu sene ayrılmak istedi palace haberi de menajer kaynaklı bir piyasa oluşturmaydı bana göre. Klubü de hem 7 milyon alıp birde pay verdiğimiz için sattılar bu fiyata ve takside. Ben faes için sormuştum 7 milyona bırakırmıydı diye. Piyasası daha yüksek gibi geliyor bana faes'in fransa da düzenli oynaması piyasasını arttırmıştır.

Şimdi bu stoper arkadaşımıza taraftarlar arasında nasıl seslenelim?

Enok mu diyelim kısaca? Yoksa VEN mi? Ya da düz hesap Nelsson mu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

eskisi gibi tartışılmaz değil

kuralda değişmemişken yerli biriyle rotasyona girecek mecbur,performansı düştü,yaşıda ilerledi

hatta kuralın değişmeyeceğini bilse okan gitmek istemezdi,oynardı baya geçen seneki gibi

irfan yada doğan iyiyse birisi alınıp bu sene rotasyon seneye as olarak hazırlanabilir
Banu ışığı yakmış 1 sene daha Kayseride kalacağı bir opsyonu istiyorlarmış. Tamda benim söylediğim şey. Anlaşmayı yapalım adamı alıp bedelsiz 1 sene kulübüne kiralayalım. Yoksa Muslera'nın arkasına kimse gelmiyor, gelmezde.

Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.

Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.

Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.
Tw deki ergenler pl takımlarını elinden aldık diyo yav bence bu çocuk turacak lakin herkes uçup kaçıyo beklemek lazım bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt