Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.915
- 11.248
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence yüzde yüz halil ilk 11 olur muhammed yedekEger cidden gedson gelirse, halil ilk 11 mi olacak yk dolayi
Ek madde var renktas bu çocuğu uzun süredir takip ediyorum kulüp kendi isterse uzatma hakkına sahipsözleşmesi finito sene sonu koreli bebenin
Allah biliyor ya hiç duymadım ismini ama bu adamın yaşı 40 vardır o göz altlarından belli
canım sıkıldıkca sağ kanat izliyorum skills videosu vs en az 15 gündür; en çok bu gustavo scarpa içime sindi tam yıldız lider oyuncu 10 noyu ver çıksın oynasın gençlere çok iyi liderlik yapar çok beğendim adamı;inşallah gercekten ilgimiz vardırKusura bakmayın renktaşlar heriflere çok kuruluyum ondan oldu
Scarpa iyi adam net katkı sağlar ama Anders dreyer imkanı varsa direk almalıyız aradığımız adam o 2011 model Shaqiri herif
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ek madde var renktas bu çocuğu uzun süredir takip ediyorum kulüp kendi isterse uzatma hakkına sahip
Ee bu basketbol değil.Basarili takımların herzaman kemik bir 11 i olmuştur gözü kapalı sayılan.Sorumun cevabı bu değil maalesef.
Çok iyi futbolcu tekniği şutör özelliği frikikleri hemde yaşı 27 bu yas en iyi çağıdır futbolcunun gerçek bir yıldız Scarpa Alex de Souza gibi yerel Brezilya yıldızlarındancanım sıkıldıkca sağ kanat izliyorum skills videosu vs en az 15 gündür; en çok bu gustavo scarpa içime sindi tam yıldız lider oyuncu 10 noyu ver çıksın oynasın gençlere çok iyi liderlik yapar çok beğendim adamı;inşallah gercekten ilgimiz vardır
Wolwes Portekizli dışında oyuncu alıyor muydu ya şaka bir yana o çocuk cidden çok iyireis satacaklarmış bu koreliyi galiba. twitter'ı kurcaladım biraz
![]()
Bordalás quiere ya a Marcos André y Kang-in tiene la llave
El Valencia pasó ayer una oferta de 5 millones al Valladolid, que no la acepta. Granada y Wolves están en contacto con Kang-in, que tiene la llave para el fichaje del brasileño.as.com
burda da yazıyor bir şeyler... Wolves ilgileniyormuş amma uzun zamandır
okay'ı da istiyormuş wolves.Wolwes Portekizli dışında oyuncu alıyor muydu ya şaka bir yana o çocuk cidden çok iyi
ben bizim takıma su an sağ kanada pırpır hızlı kanattan ziyade daha oturaklı ne yaptığını bilen tempoyu ayarlıcak takıma liderlik edicek bi oyuncu istiyorum belkide o yüzden çok içime sindi oyuncuÇok iyi futbolcu tekniği şutör özelliği frikikleri hemde yaşı 27 bu yas en iyi çağıdır futbolcunun gerçek bir yıldız Scarpa Alex de Souza gibi yerel Brezilya yıldızlarından
Madem yerli kaleci alınacak niye Okan'ı gönderdik.?
Kale ve defansimiz yabancı=5(Yerlerine herhangi bir ikame oyuncumuz yok ki alabileceğimiz adamda yok gibi)+Forvet zaten yabancı=6,Alex'e o kadar yatırım yaptık oynayacak belli,ettimi sana=7...Şimdi bir hakkımız var ilk 11 için bunu nasıl kullanırız bilmem.Ancak ilk 11'e 4 yabancı bekleyen arkadaşlar biraz düşünmeden bunları yazıyor sanırım.Haaa rotasyon için ihtiyacımız var diyorlarsa olabilir ancak onunda planlaması kolay değil.