Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Adnan Januzaj yine hocanın eskiden takık olduğu oyunculardan biri.

Ünal Aysal varken kiralamaya çalışmıştık M. United'dan ama vermediler o dönem. Sanırım Dortmund'a gitmişti kiralık.

Hoca milli takıma geçtiğinde bu Januzaj'ın anası mı babası mı biri Türktü bizi seçsin diye baya uğraş vermişti.

Kadroya bak be

Not: Berkan - >Taylan olabilir
Kilinc - > Barış - > Kerem olabilir

Ama işte Januzaj Türk sayılmazsa sıkıntı

1858430_Galatasaray_SK.jpg

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Adnan Januzaj yine hocanın eskiden takık olduğu oyunculardan biri.

Ünal Aysal varken kiralamaya çalışmıştık M. United'dan ama vermediler o dönem. Sanırım Dortmund'a gitmişti kiralık.

Hoca milli takıma geçtiğinde bu Januzaj'ın anası mı babası mı biri Türktü bizi seçsin diye baya uğraş vermişti.
Evet dedesi felandı galiba vardı öyle birşeyler ama sociedadda döktürmüş resmen

Evet dedesi felandı galiba vardı öyle birşeyler ama sociedadda döktürmüş resmen

Yani zor transfer elbette bakalım önümüzdeki günler neler getirecek.

Şu an Gedson gelsin çok rahatlayacak elimiz sonra hocanın bahsettiği 1-8 Eylül arası illa sağ kanat fırsat transferi çıkar karşımıza.

Kritik olan Gedson bence. Ha bir de yabancı sınırından dolayı bonus olarak Halil'de gelirse çok temiz iş olur.

Napalım Görkem, Hırvatistan'a gidip maçlarını mı izleyelim? Biz taraftarız gidip adam mı takip edeceğiz, scout ekibi hepsini izliyormuş ya işte Terim açıkladı. Bizimle adı yazılıyorsa videolarına bakıyoruz, transfrmrkt ta istatistiklerine, sakatlık durumuna bakıyoruz sonra bir fikrimiz oluşuyor yazıyoruz. Napalım kapatalım mı nöbeti? Hem sen biz burda yazdık diye mi alınıyor sanıyorsun?

Güzel cevap

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer politikasi iyi guzel de takim kalite olarak cok dustu.. gecen sezonun butun gollerinin oldugu bir video izledim. Belhanda ve Feghuli inanilmaz iyi gorunuyorlar.. dikine paslar , 2 ye 1 ler. Belhanda'nin golleri.. Ne kadar begenmesek de bunlar kaliteli adamlar.. Kim gol atacak bu kadroda? 10 assist yapar, 20 gol atar diyebilecegimiz adam var mi?
Cocu'nun fenerbahcesi gibi olmaktan korkuyorum

Yaşın nedir bilmiyorum ama herkese karşı saygısız bir üyesin ama ben yine de sana cevap yazayım.
Morutan alınsın gibi bişey söylemedim
Senin mantığınla bütün transferler ya tutarsa diye yapılıyor sanırım. Öyle ise 1.5 bile büyük bir kumar
Acaba iyi çıkacak mı kötü çıkacak mı diye transfer mi yapılır. Alacağın adamın sana ne vereceğini bilmiyorsan o transferi hiç yapma. 10 milyonluk katkı alacağından emin değilsen 10 milyon verme. 1 milyonluk katkı vereceğinden emin değilsen ona da verme. Araştırılmadan üzerinde yeterince çalışılmadan 'amaan bişey olmaz zaten çok para vermedik göndeririz gider' zihniyetiyle yapılan transferler yüzünden milyarlarca borca batmadık mı?

Cevaplamazsan sevinirim
Malesef gerçekten çok saygısız engelledim kurtuldum 😁

Transfer politikasi iyi guzel de takim kalite olarak cok dustu.. gecen sezonun butun gollerinin oldugu bir video izledim. Belhanda ve Feghuli inanilmaz iyi gorunuyorlar.. dikine paslar , 2 ye 1 ler. Belhanda'nin golleri.. Ne kadar begenmesek de bunlar kaliteli adamlar.. Kim gol atacak bu kadroda? 10 assist yapar, 20 gol atar diyebilecegimiz adam var mi?
Belhanda 6 gol 3 asist
Feg 2 gol 4 asist

10 asist 20 gol yapmamışlar zaten aman aman bi gol performansları da yok. Güya hücumcular feg zaten 3 maç dışında 90 dk oynadığı bi lig maçı yok. Belhanda 1 maç iyi gözükse 10 maç kendine sövdürdü. Neyin kalitesinden bahsediyorsun?

Yav hadi abicim Belhanda gol attığında kurban kesiyorduk ya. Sanki Sneijder den bahsediyosun. Sorumsuz lakayıt faslinin oynadığı topu elbet biri oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt