Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adnan janujazın yerli statüsü garanti mi ? Sözleşmesinin son yılı çünkü alınabilir o zaman, isim bilindik ama ben izlemedim çok sağ kanat hemde keremi de sola attın mı 2 yerli tamam işte. Ortayıda berkan gedson cical yap mis gibi

Belhanda 6 gol 3 asist
Feg 2 gol 4 asist

10 asist 20 gol yapmamışlar zaten aman aman bi gol performansları da yok. Güya hücumcular feg zaten 3 maç dışında 90 dk oynadığı bi lig maçı yok. Belhanda 1 maç iyi gözükse 10 maç kendine sövdürdü. Neyin kalitesinden bahsediyorsun?

Çok doğru.. disiplinsiz gamsız adamlar birinden kurtulduk diğerinden de inşallah kısa zamanda kurtuluruz. Feg'e güvenip sezona başlanılmaz.. Demek istediğim videolara bakıp futbolcu beğeniyoruz. Youtube'da denk gelirseniz geçen sezonun gollerine bi bakın kimler dikkatinizi çekiyo. 2. konu evet kalite eksik. inşallah bunu sonraki transferlerle çözerler yoksa çok sorun yaşarız

Transferlerde dikkat çeken "yüksek" serbest kalma bedelleri beni heyecanlandırıyor. Önce sen kendi oyuncuna yüksek değer biçeceksin ki alıcılar da biçsin. Anladığım o ki transferler büyük beklentilerle yeni Haaland'ları bulma stratejisiyle yapılıyor. Oyuncuları yüksek fiyata taksitli almaları da ileride oyuncuya talip olacak takımlardan yüksek bonservis isteme bakımından avantaj olacaktır.
Transfer sezonu sonunda böyle olacağımızı düşünüyorum:
1628746830498.webp

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Berkan/Taylan
??? Cicaldau
??? Mohamed Kerem/???

3 yerli oynatmak zorundayız 6 numara bana göre çok zayıf kaldı oraya iyi bir yabancı şart desem bu sefer başka bölgeye yerli lazım olacak isimiz çok zor…
İlk 11’imiz yetersiz bana göre…
Kapalı savunmalara karşı yine kanser oluruz…

Gitmesi gerekenler:
Falcao
Feghouli
Diagne
Babel
Yedlin
Fatih
Luyindama

Kalmasında sakınca olmayanlar:
Ozornwafor
Sekidika

Alınması gerekenler:
Yerli stoper
Yerli yedek sağ bek (stoper de oynayan oyuncu olabilir)
Yerli yedek sol bek
Savunma yönü kuvvetli sert defansif orta saha (maliyeti düşük, scouting)
Halil
Gedson
Morutan veya muadili
Muric veya muadili
Yerli genç yedek kaleci
Yabancı yedek santrafor (maliyeti düşük, scouting)

-----------------------------------------Muslera(Yerli/Berk)-----------------------------------
Boey(Yerli/Sekidika)--Nelsson(Işık/Alparslan)--Marcao(Yerli/Ozorn)--PVA(Yerli/Ö.Bayram)
--------------------------------------Taylan(Berkan/Yabancı)----------------------------------
---------------------Gedson(Atalay/E.Kılınç)--Cicaldau(Alparslan/Akbaba)-------------------
Morutan(Muric/Yunus)----------MM(Halil/Yabancı/Oğulcan)--------------Kerem(BAY,Arda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt