Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Berkan/Taylan
??? Cicaldau
??? Mohamed Kerem/???

3 yerli oynatmak zorundayız 6 numara bana göre çok zayıf kaldı oraya iyi bir yabancı şart desem bu sefer başka bölgeye yerli lazım olacak isimiz çok zor…
İlk 11’imiz yetersiz bana göre…
Kapalı savunmalara karşı yine kanser oluruz…
Yerli olarak kimi alıp oynatabilirdik peki?

Kaan Ayhan vardı en yakın seçenek, 6.5 milyon euro istediler.

Dıransfer nobetinin basindan beri söylüyorum yerli 1 sag bek bulmaliydik bence
Bulamiyorsak u21'deki devsirme sağ bek mahmut'u kullanabilirdik

Ya teknik bir sağ kanattan feragat etmek zorundayiz ya da Gedson'dan, iki türlü de kurtarmiyor, anca belki Halil alınabilirse sağa koyabiliriz ama teknik ve tecrübe açısından zayıf kalır takım. Bu yuzden defans 4'lüsünü komple yabanci yapmanin luzumu yoktu şu dönemde, sağ bek veya sol bek yerli olmaliydi

Nasil gscefendisi oldun mesaj sayinda az.Bende 2011 uye oldum aramizda 2 sene var bende efendilik isterim isterim
Benim öyle bir talebim olmadı bilmiyorum. Bir gün baktım ünvan değişmiş aynı şekilde dinazoru da talep etmemiştim Keramettin admin gelişine yapıştırdı. İmla kurallarına uymak ya da banlanmamakla ilgili birşeydi galiba.

Mesaj sayım az yoğun çalışma, vakit sıkıntısı bir de çok genç var akranım az burada ne yazayım. Bir nesli burda büyüttük eskiden teksas gibiydi ergen kavgaları vs. Hem o karanlık yıllarda Doruk like dağıtmıyordu niye yazayım.

Schalke mi tok satıcı Aynen,bu inanılmaz mantikli yorumlar beni benden alıyor,oburu desen zaten estiriyor benficada niye versinlerki..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almanya’da yaşıyorum yıllardan beri takip ediyorum almanlardan adam almak kolay degil diyorum hangi takım olursa olsun…
Sana 5 milyon fiyat biçiyorsa onun altına kolay kolay düşmüyorlar…
Neyini anlamıyorsun…

Benimde aklıma ilk Kaan Ayhan geldi başka biride gelmiyor yerli sıkıntısı var…
Büyük ihtimal Berkan Taylan Kerem olur 3 yerlimiz…
Devre arası biz İrfan'ı 5.5a alsaydık, Fener de İrfan yerine santrafor alsaydı şimdi iki kulüp de daha rahattı.

Emre Belözoğlu yüzünden iki kulüp de yok yere sıkıntı yaşıyor şu an.

Devre arası biz İrfan'ı 5.5a alsaydık, Fener de İrfan yerine santrafor alsaydı şimdi iki kulüp de daha rahattı.

Emre Belözoğlu yüzünden iki kulüp de yok yere sıkıntı yaşıyor şu an.
Biz İrfanı alsaydık yine gedson peşinde kosuyorduk su an admın. Fener rahatlardı lakin bizim acımızdan degısen pek bırsey olmazdı

Almanya’da yaşıyorum yıllardan beri takip ediyorum almanlardan adam almak kolay degil diyorum hangi takım olursa olsun…
Sana 5 milyon fiyat biçiyorsa onun altına kolay kolay düşmüyorlar…
Neyini anlamıyorsun…
Schalkeda bu durum yok su an

1. inanilmaz Borctalar
2. fazla kazananlari hemen elden birakma derdindeler

untypisch für deutsche teams

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt