Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım doğrudur. Başkanın çıkıp brüt 9.5 milyon dolar kazanıyor söylemi zaten boşa değil. 3-5 vereceğiz eline Falcao'nun ki bakın şu kadar tasarruf ettik diyebilelim.

İnşallah 1.5 milyon falandır maksimum.

Sanmam 4 olur her sezon 500-1 arası taksitli ödeme yapılır şahsi tahminim.çıkarıp 2 peşin verecek bile durumda değiliz.yani durumdayız ama o parayı nakit olarak transfere veriyoruz ,falcaoya versek transfer yapamayız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eğer operasyon gerektirecek ciddi bir tendon ve labrum yırtığı yoksa sıkıntı olmadan iyileşir kariyerini de çok etkilemez. ama bu oyuncuyu satmayı planlıyorlardı para lazım fenere.
Benim kuzenim stoper oynuyordu Melih bir kere omzu çıktı sonra iyi baktığı halde ameliyatta olmadı ama dönem dönem tekrar çıktı omzu ve futbolu bıraktı ki transfer olacaktı ,abi diyordu bacağım kırılsa daha iyidi diyordu bu berbat birşey demiş doktoru neye göre böyle dedi bilmiyorum

Benim kuzenim stoper oynuyordu Melih bir kere omzu çıktı sonra iyi baktığı halde ameliyatta olmadı ama dönem dönem tekrar çıktı omzu ve futbolu bıraktı ki transfer olacaktı ,abi diyordu bacağım kırılsa daha iyidi diyordu bu berbat birşey demiş doktoru neye göre böyle dedi bilmiyorum
omuz tedavisi zor çok kompleks bir eklem diz kadar basit değil malesef.

Hatırlarsanız başkan takımın maaş yükünün yüzde 50'sini 4 futbolcu oluşturuyor demişti. Nasıl oluyor ya filan demiştik.
Bu vergi olayı gözden kaçıyor. Yani Falcao'ya ve diğer kalan 3 malum şahsa ödediğimiz net yıllık ücret başka, bize vergileriyle birlikte giren miktar başka.
Onların vergisi eski sistemden yani %15.

Muslera'nınki yeni sistemden yani %40.

ŞANSLI FALCAO

Türkiye'de en çok kazanan (5 milyon euro) futbolcu durumunda olan Galatasaraylı Falcao, yeni vergi düzenlemesi kapsamı dışında kalan şanslı oyunculardan biri. Galatasaray ile 2019 Eylül ayında mukavele imzalayan Falcao, düzenleme 1 Kasım 2019'dan sonrayı kapsadığı için yüzde 40 vergi yükümlülüğünden kurtuluyor.

vah vah vah kulübümün haline. ben de %40 vergi yüzünden maliyeti 9.5 zannediyordum. sanırım falcao bizden 7 falan kazanıyor gerçekte maalesef.

Şöyle rakip takım forumlarına bir bakayım dedim de. Neymiş efendim çok para harcıyormuşuz eğer şampiyon olamazsak bu ödediğimiz bonservisler bizi batıracakmışta falan filan. Yemin ediyorum salak bunlar. Hem de süzme salak.

Yüksek maaş alan futbolcuların hepsini de gönderiyoruz. Falcao, Feghouli ve Babel kaldı onların da son senesi olduğu için en kötü ihtimalle seneye yoklar. Takımın hepsi 1 milyon ve civarında olacak. Gençlere yatırım yapıyoruz tutmasa bile elinden çıkartırsın, en kötü 3-5'e satarsın. Yaptığımız işler gayet mantıklı.

Salağın birinin Gustavo, Sosa, Özil gibi veteranlara kaç para verdiğinden haberi yok kadrosu 40 kişiye çıkmış. Öbür angut 30+ yaşındaki adamlara 2'şer 3'er milyondan dayıyor sözleşmeleri huzurevine dönmüş kadrosu ama onlar batmıyorlar Galatasaray batacakmış. Ne mal adamlar var ya..

Onların vergisi eski sistemden yani %15.

Muslera'nınki yeni sistemden yani %40.
Doğru anladıysam, yeni vergi sisteminden önce imzalanan adamlar için yüzde 40 ödemiyoruz o zaman.
Falcao'nunki bonuslarla 7'ye kadar çıkıyordu zannedersem. 6 desek, çarpı 15 = 9 milyon yapıyor zaten. Haklısın. 9.5 diyince ben yüzde 40 vergiyle oluyor diye düşünmüştüm ama bonusları unutmuşum.

Şöyle rakip takım forumlarına bir bakayım dedim de. Neymiş efendim çok para harcıyormuşuz eğer şampiyon olamazsak bu ödediğimiz bonservisler bizi batıracakmışta falan filan. Yemin ediyorum salak bunlar. Hem de süzme salak.

Yüksek maaş alan futbolcuların hepsini de gönderiyoruz. Falcao, Feghouli ve Babel kaldı onların da son senesi olduğu için en kötü ihtimalle seneye yoklar. Takımın hepsi 1 milyon ve civarında olacak. Gençlere yatırım yapıyoruz tutmasa bile elinden çıkartırsın, en kötü 3-5'e satarsın. Yaptığımız işler gayet mantıklı.

Salağın birinin Gustavo, Sosa, Özil gibi veteranlara kaç para verdiğinden haberi yok kadrosu 40 kişiye çıkmış. Öbür angut 30+ yaşındaki adamlara 2'şer 3'er milyondan dayıyor sözleşmeleri huzuevine dönmüş kadrosu ama onlar batmıyorlar Galatasaray batacakmış. Ne mal adamlar var ya..
Bizim forumdada bjk ve fb taraftari vardir. Fener zaman zaman genclerede yatirim yapiyor. O yuzden feneri ayri tutuyorum.
Aptala anlatir gibi anlatiyimde belki anlarlar.
Galatasaray ev satin aliyor. Besiktas kira veriyor.
Cebimizdeki para azaliyor gibi gozukse bile istedigimiz anda evleri satip sicak paraya sahip olabiliriz.
Bjk butun parayi bosuna harciyor. Sicak para lazim oldugu zaman neciple birlikte aglayarak 31 cekeceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt