Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.626
- 11.483
- 1.838
Doğal olarak takımın zayıf yönlerini çok iyi biliyor. Tabii yine de kolay değil son şampiyona deplasmanda 4 atmak.şampiyon yapan hocalarıymış şuanki rakibin hocası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğal olarak takımın zayıf yönlerini çok iyi biliyor. Tabii yine de kolay değil son şampiyona deplasmanda 4 atmak.şampiyon yapan hocalarıymış şuanki rakibin hocası.
Transfermarktta gördüm rtaş güncel söylentilerde %76 Galatasaray falan yazıyorRüyada mı gördün gardaş
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjk ile eşleşip biz de 8 atacaz diyolar herhaldeDortmund taraftarı neden You’ll never walk alone söyler ki?![]()
Ona bakma sen . Messi için ben bile bize Gelme oranını 90 yapabilirim. Kafaya göre yaniTransfermarktta gördüm rtaş güncel söylentilerde %76 Galatasaray falan yazıyor
galiba iyi bi hoca.keşke bizde olaydı deriz eğer biraz daha başarı getirirse.Doğal olarak takımın zayıf yönlerini çok iyi biliyor. Tabii yine de kolay değil son şampiyona deplasmanda 4 atmak.
Aziz nesin buyuk adamdibu taraftar bir gün akıllanır mı, sanmam. benfica resmi hesabının altında ki yorumlara bak. ulan ne gerek var şöyle salak salak şeyler yazmaya daha çok bekletir bunlar bizi sonunda da o parayı söke söke alırlar
Çakıl taşım benim
![]()
Suna bir arti daha koyup teknik direktor yazarsan mukemmel olurGedson + Halil Dervisoglu + Doğan + Sağ Açık
Sonra gelsin Şampiyonluklar
randers maçında oynasa muhteşem ötesi olur ALLAHın izniyleGedson bugün veya yarın gelse Giresun maçı ve Randers maçında 11’de olur
Ben gedson gelsede dieng bekliyorumBu takima yaratici ve tartismaya kapali bir ortasaha lazim bu Gedson degil. Gedson daha cok Mezzala tipi ortasaha gibi tanimlayabiliriz.
O maça 2 transfer olur bu burda kalsın .zira biz at johannesi bile zor geçtikranders maçında oynasa muhteşem ötesi olur ALLAHın izniyle
Bu takima yaratici ve tartismaya kapali bir ortasaha lazim bu Gedson degil. Gedson daha cok Mezzala tipi ortasaha gibi tanimlayabiliriz.
inşallah biri gedson olur diğeride sağlam bi oyuncu olurO maça 2 transfer olur bu burda kalsın .zira biz at johannesi bile zor geçtik
CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jorge Jesusu alalim yaninda gedsonuda getirsin takasta Fatih Terim ve tum yardimcilari+ 10 milyon euro teklif edelim 1 tasla 2 kus