- 26 Eylül 2012
- 122.187
- 72.866
- 5.068
Ona razıyım pek tutmuyorum kendisini, ama Yunus bizde kalmalı bence.Sekidika veriliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona razıyım pek tutmuyorum kendisini, ama Yunus bizde kalmalı bence.Sekidika veriliyor.
Feghoulinin önünü kapatır olmazOna razıyım pek tutmuyorum kendisini, ama Yunus bizde kalmalı bence.
Kurtulamadık şu koca götlüden bir türlü.Feghoulinin önünü kapatır olmaz
Ciceldau bile derken renkdas ciceldau milli takimda oynuyor morutan daha oynamadiMorutan için konuşulan rakamlara Dreyer i çok rahat alabiliriz, alem kanat görür
Cicaldau bile 6.5 mio ise Morutan’ı 8-9 dan aşağı salmaz bunlar
Dreyer herkesi hayran bıraktırır kendine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cicaldau olmuş oyuncu nasıl bile?Morutan için konuşulan rakamlara Dreyer i çok rahat alabiliriz, alem kanat görür
Yedlinle cicayı da geçiyorLuyi'yi direk geçmiş herf bir de ayrı oturuyor. Bu ve Donk Luyinin geçen sene kuyusunu kazmış gibi.
Ciceldau bile derken renkdas ciceldau milli takimda oynuyor morutan daha oynamadi
Cicaldau olmuş oyuncu nasıl bile?
Biri Romanya Milli takımında düzenli oynayan adam diğeri potansiyeli yüksek ama henüz olmamış bir oyuncu.
Can senin böyle bir gurbetçi profili çizmene hayranım yaw,o bildiğimiz embesillerden tamamen farklısınAğustos sonu tatile gelecektim ama yangınlar sonrası vazgeçtim. Millet orada can ve mal derdiyle uğraşırken ben hiç birşey yokmuş gibi keyif sürerek tatilimi yapamazdım bunu midem kaldırmazdı.
Haftaya Pazar 5 günlüğüne Prag'a gezmeye gideceğim alternatif olarak. Belki Ekim-Kasım'da gelebilirim sonbahar-kışın Türkiye'ye gelemedim daha hayatımda hiç, bir görmek tatmak isterim.
Morutan için konuşulan rakamlara Dreyer i çok rahat alabiliriz, alem kanat görür
O zaman biraz dreyer izleyelim