Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 oyuncudan takımı sırtlamasını beklemek de fazla iyimserlik bence. Geçen sene ki kapanan takımları açamama sorunu yine devam edecek belli ki
Artarak devam edecek son mactada gorduk yana geriye yana geriye top kereme gelecekte hucum edecegiz bu sene lig daha zorlu gececek kadro boyle kalacaksa bence bu sene sampiyonluk dusuncesi yok yonetim ve terimin

Herkes uzman anasını satayım yav.

Geçen sene son 6 maçta Messiyle çıktık da kazandık tüm maçları sanki.

Hücum gücüymüş
Olaya bir de farkli acidan bakarsak, gecen sene cok amatorce ve bireysel hatalarla gol yedik. 1 - 2 maci kazansak cok rahat sampiyonduk. Simdi alinan oyuncular defansif olarak iyi gibi duruyor. Fatih Terim de once basit gol yeme sorunumuzu cozmek istemis. Zaten Halil - Gedson - Kerem ile de oyle gol sorunumuz olmamisti.

Artarak devam edecek son mactada gorduk yana geriye yana geriye top kereme gelecekte hucum edecegiz bu sene lig daha zorlu gececek kadro boyle kalacaksa bence bu sene sampiyonluk dusuncesi yok yonetim ve terimin
1 tane as kadroya kalitesi tartışılmaz bi hücumcu 1 tane de yedeğe bir tık altı adam lazım gibi. Yedek kadromuz yetersiz, yedekten girip skoru değiştirsin diye babel,akbaba,arda,feghouli,ömer gibi çapsızlardan medet umacağız sanırım

Geçen senenin hücum hatti ile bu seneki hücum hattı arasında, eksiklik olarak Onyekuru ve Halil farkı var. (Ya da ben mi unutuyorum oyuncuları, başkası da var mıydı)

Henry yarım dönem oynadı, ben çok isterdim kalmasını ama olmayınca olmuyor.

İlave olarak da Diagne yoktu geçen sene, bu sene o var.

2 oyuncu gitmiş, bir oyuncu gelmiş hücumda.

Halil de gelecek gibi zaten.

Mesela BJK'deki gibi takımın hucumunun %50'si aboubakar gibi bir oyuncu eksilmesi yok bence.

Takıma hücum oyuncusu alınması taraftarıyım yanlış anlaşılmasın ama geçen seneye göre takımın hücum gücü oldu bitti diye bir şey yok onu söylemek istedim.

Geçen seneye göre en önemli eksiğimiz orta saha bölgesi idi, onu da toparladık bayağı. Stoper de elzemdi, onu da aldık.

Bence totalde geçen seneye göre bariz güçlendi kadro. (Gedson da gelirse)
.

Kıstas olmaz ama bi PL maçına baktım bide süper lig maçına baktım arasında süper slow motion gibi.

Adı sık sık Galatasaray ile gündeme gelen Ianis Hagi için Glasgow ile temas kuran Galatasaray, 22 yaşındaki Rumen futbolcuyu kadrosuna katmak için 4 milyon euroluk bir teklif sundu ancak bu teklif Rangers tarafından reddedildi.

Alanya o kadar oyuncu kaybetti ancak oyunundan pek birşey kaybetmmemiş.

1 tane as kadroya kalitesi tartışılmaz bi hücumcu 1 tane de yedeğe bir tık altı adam lazım gibi. Yedek kadromuz yetersiz, yedekten girip skoru değiştirsin diye babel,akbaba,arda,feghouli,ömer gibi çapsızlardan medet umacağız sanırım
Fikrimizi soyledigimizde gecen sene 1 golle kaybettik deniliyor 20 takimli ligte sampiyon kac puan almis gecen sene lig o kadar lestiki fener sivasi yense sampiyondu her sene boylemi olcak zaten terimin sampiyonlugu icin ya elinde muazzam kadro olacak yada rakipler les otesi olacak ite kaka sampiyon olacagiz arabanin farlari yanmiyor gidip jant aliyoruz 7 milyon stopere gomeceklerine once bir hucumcu alsalardi transfer politikasi dogru ama oncelik siralari yanlis

Fikrimizi soyledigimizde gecen sene 1 golle kaybettik deniliyor 20 takimli ligte sampiyon kac puan almis gecen sene lig o kadar lestiki fener sivasi yense sampiyondu her sene boylemi olcak zaten terimin sampiyonlugu icin ya elinde muazzam kadro olacak yada rakipler les otesi olacak ite kaka sampiyon olacagiz arabanin farlari yanmiyor gidip jant aliyoruz 7 milyon stopere gomeceklerine once bir hucumcu alsalardi transfer politikasi dogru ama oncelik siralari yanlis
Aynen öyle. 7 m stopere gömene kadar kanada muazzam bir topçu alabilirdik 2-3 daha üstüne koyup

Evet her bk savunan siz çok anlıyorsunuz.
Her transfer sezonu başka rezillik.Her transfer sezonu akıllanmayan ve herşeyi körü körüne savunan taraftar.Bizim başımızdakiler türlü türlü fiyaskolara imza atmakdan bıkmadı. Sizde bunları savunmakdan bıkmadınız.
Adamlar aptaldı sana 7 milyonluk oyuncularını beş senelik taksitle verecekler.
hepsini geçtim oyuncu iyi veya kötü sana yerli lazım yerli. Sen ne anlatıyorsun. Göreceğim ben sizi çok anlayanlar olarak sezon ortasında.
Öncelikle terbiyeni takin. Biz her şeyi biliyoruz demedim. Taksitle oyuncu almışsın muhtemelen 5 6mlik oyuncu 7ye geldi. Ancak taksitle olduğu için limite fazla etkisi olmuyor. Yerli lazım olduğunu senden daha iyi biliyor yönetim. Alabileceğimiz tek yerli de Kaan gibi duruyor zaten haberleri de çıktı. Ancak muhtemelen taksitle satmayı kulübü kabul etmedi. Dolayısıyla bu transfer limite takılır. Bugün kaani alsaydık nelsson yerine muhtemelen gedson veya kanat transferi rafa kalkacakti. Ayrıca nelsson 6 no da oynayabiliyormus. Yani bazı maçlarda Alparslan stoper nelsson 6 no yapılabilir. Yönetim teknik heyet bilmiyor ama sen biliyorsun, Bravo!

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle. 7 m stopere gömene kadar kanada muazzam bir topçu alabilirdik 2-3 daha üstüne koyup
Sag bek aldin sol bek aldi stoper aldin orta saha aldin madem bunu yapiyorsun cok az gol yiceksin biz tonlada gol yiyoruz oda yok biz forvet hucumcuda alsak terimin boyle orta duzey bir kadroyla basarili olacagini dusunmuyorum 4 sampiyonluk hagi hakan arif emre okan suat 2 sampiyonluk gomisli kadro 2 sampiyonluk elmande melo selcuk

Orta karar kadroyla terim basarili olamaz su batshuayi biz niye almadik mesela 20 + atma potansiyeli cok yuksek oyuncu halen diagne nin falcaonun keyfini bekliyoruz Nelson cikip 10 gol 10 asist yapacak oncelik olmasi dogru

İşin sonunda herkesin kabulleneceği bir yada birkaç adam alacağız benim tahminim inanıyorum herşey güzel olacak yavaş yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt