Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın en kaliteli topçusu diagne'dir tartışmasız. Mostafalar bilmem kimler topa değemez pl falan yapsa şuan. cagne'ye yapılan karalama kampanyası kime yapıldı ya başka, adama helal olsun çıkıp oynuyor gene.

kuş medyasinin Cagneye ödediğimiz paradan, sahada attığı adıma kadar nerden tutarsan tut t.şk geçmesine alet oldu bizim taraftarda.
Ne karalaması yav

Sosyal medyada mal mal hareketler yapsın diye taraftar mı söyledi

İlgi budalasının teki, bu tarz şımarıklıklara da kimsenin tahammülü olmaz.

Diagne yetenek olarak kötü adam değil ama sürekli oynasın diye mabadını kaldırmak zorunda da değiliz.

Becali'nin Morutan için istediği ilk rakam 15M du,
baktı herkes kaçtı 10M ye çekti
şimdi de 3M ye indim diyerek aklı sıra dalga geçiyor
akıllı adam işi değil
Burak başkan bunu hiç iplemeyerek doğru yolda transferin son günlerinde 5- 6 M seviyesinde işi bitirebilir.

Ya morutan 300 klik topcuysa

gedson'u alsak nerde oynatacağız ki acaba, bize olursa bi tane 6 numara bi kanat lazım. florentino olsa anlarım da hala gedson masasında olmamız veya olduğumuzun söylenmesi garip geliyor. cicaldau-aytaç-berkan-ömer zaten hepsi 8 numara özellikli herifler, gedson 4 milyon verdiğimiz berkan'ı mı kesecek, 7 milyon verdiğimiz cicaldau'yu mu. gedson'a yazdıracağımız satın alma opsiyonuyla dieng-morutan'ı 10 kere bitirirdk bugüne kadar, ne diye bu kadar işi zorlaştırıyoruz acaba.
Ne yazsam bilemedim

Becali masaya oturalim diye boyle aciklama yapti. Bizimkiler istenilen fiyatdan dolayi masaya hic oturmadi.

Masaya oturdugumuz anda 3 milyon degil tekrardan yuksek fiyat ister.

Biz hiç fiyat vermedik galiba, Becali 3 milyona veririm dediğine göre yoksa teklif ettiğiniz parayı kabul ediyorum diyebilirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne karalaması yav

Diagne yetenek olarak kötü adam değil ama sürekli oynasın diye mabadını kaldırmak zorunda da değiliz.

Ee bende diyorum ki Cagne bize geldikten sonra mı böyle oldu, malzeme bu zaten adamda ki. Daha bize gelmeden GS paylaşımı yapıyordu herif instagram'da bu adamı geldikten sonra -yeaw niye böyle bu adam yeaww diye sorgulamanın manası yok. Adam buydu zaten.

Bugün Mohamed'e pas atılmıyor, pozisyon gelmiyor yakaladığı 2-3 pozisyonu da kaçırıyor diye tonla laf söyleniyor. Aynısı bu adam içinde geçerli. Şu takımda sorun asla forvetler değil son sezonlarda.

Ne karalaması yav

Abi ozelden soru sormak istiyorum sana

Karakterinde bir şey yok.

FCSB oyuncularının hepsi yaşıyor bunları, Morutan da bir kaç sene öncenin Coman'ı. Coman'ın da bugün yüzüne bakılmıyor, adam defalarca bize gelmek istedi ama göndermedi; 30 milyon istedi.

Seneye Coman'ı beleşe almak lazım.

olabilir işin o kadar içyüzünü bilmiyorum. ama transfer yapmak için ekmek yediği yerde emekten kısan adama bakış açım değişmiyor pek. bize gelirse daha iyi kulüp talip olunca bize de aynı sıkıntıyı çıkarmasından da kuşkuluyum. ama bi yerde değerini bulunca da oyuncunun önünü açmak gerek tabi, çok zorlamanın kimseye faydası yok.

Ee bende diyorum ki Cagne bize geldikten sonra mı böyle oldu, malzeme bu zaten adamda ki. Daha bize gelmeden GS paylaşımı yapıyordu herif instagram'da bu adamı geldikten sonra -yeaw niye böyle bu adam yeaww diye sorgulamanın manası yok. Adam buydu zaten.

Bugün Mohamed'e pas atılmıyor, pozisyon gelmiyor yakaladığı 2-3 pozisyonu da kaçırıyor diye tonla laf söyleniyor. Aynısı bu adam içinde geçerli. Şu takımda sorun asla forvetler değil son sezonlarda.
Malzemenin bu olduğunu bilseler almazlardı, Albayrak gibi yöneticilerden de bu beklenir zaten. Sahadaki duruşu iyidi Diagne'nin, iyi işler de yapıyordu ama manyak olduğunu herkes bize geldikten sonra anladı.

Zaten bugün bizde oynuyorsa o yaz Arabistan'a gitmeyip Avrupa'da oynuyorum dediği içindir, Brugge'de yaşadıkları da mı tesadüf yani, kral sanıyor kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt