- 18 Temmuz 2009
- 82.308
- 240.691
- 5.263
Burak Elmas sonrası tavırları değişecektir.Alacaklarından değil, başkanları ali kOÇ olduğundan.
Bir de bizim istediklerimizi geçen sene alma sebepleri Emreydi, Mert Hakan'ı da İrfan'ı da esas isteyen oydu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Elmas sonrası tavırları değişecektir.Alacaklarından değil, başkanları ali kOÇ olduğundan.
Ben 1-2 mactir bi toparlanma gozlemliyorum aslindaYere düşünce amuda kalkarak ayağa kalkan Luyindama kötürüm oldu.Form tutsa ligin açık ara en iyi stoperi olur fiziki üstünlüğü caydırıcı.Di maria ve mbappe'yi ürkütmüştü boğa gibi adamdı.
seni çok agresif gordum renktaş. biraz terim idmanı ye de gevşe.Yazacak bir şey bulamayınca kolotosoz onsonmoşşon oluyor tabi sonra. Böyle durumlarda karşıdakinin kalitesinden önce kendi kaliteni sorgulamanı öneririm. Elli tane eleştirecek sebep varken gidip oyuncuları geri götürüyor gibi kolpa algılar yapıp dezenformasyon yapanlar kaliteli cevaplar hak etmiyor , kaldı ki forumdan alelade bir tipin bana kalitesiz demesi beni kalitesiz bir birey yapmaz ama yalan yanlış algı kasmak sen ve senin gibileri kalitesiz yapıyor , üzgünüm.
Oyuna müdahale konusunda çok kötü , Arda ısrarı saçma sapan. Luyindama ve Muhammed'e de abuk subuk tepkiler veriyor en ufak hatada. Geçen sezon bu kötü tercihlerle şampiyonluğu verdi. Bunun gibi yazılacak , tartışılacak onca şey varken gidip yalan yanlış şeyler uyduruyorsunuz. Onun hocalığında geriye giden var mıdır ? Vardır. Ama katkı yaptığı oyuncu sayısı hiç de az değil. Aç bak bakalım Eboue GS dışında hangi takımda istikrarlı katkı vermiş ? Riera gibi bir kanat oyuncusu nasıl üst seviye bir sol beke dönmüş , bu kararı kim vermiş ve uygulamış ? Melo gibi dengesiz , inişli çıkışlı top oynayan bir adam kimin hocalığında nispeten dizginlenip istikrarlı performans vermiş. Bir sürü örnek var böyle olumlu anlamda. Niyeyse bir şey katmadığı topçular adamı baba gibi seviyor , bir tane kötü konuşanı yok ardından. Adama artniyetli falan diyenler vardı Muhammed konusunda , art niyetinden yanına oturup bütün turnuvayı izlemişler herhalde. Bu kolpa algılara son verirseniz istediğiniz kaliteye ulaşır burası. Derdiniz hoca şutlansın da ne olursa olsun tabi orası ayrı.
Rekdaş ben dedim art niyetli diye ama şu yazdıklarının altına imzamı atarım aynı düşüncedeyim fakat, Mostafa ve Onye konusunda çok aşırı kızgınım hocaya, hayır bide medyanın önünde ayar çekiyor Mostafaya. 4 milyon dolar yahu nelere kimlere vermedik, bir Tarık çamdal kadar hatrı yokmu bu adamın adam milli takımı bıraktı geldi sakatlandı covid oldu, 1-2 maç kötü oynadı diye tüm medyanın gözü önünde azar yedi, bahanesi var yav adamın sakatlandı garibim,Yazacak bir şey bulamayınca kolotosoz onsonmoşşon oluyor tabi sonra. Böyle durumlarda karşıdakinin kalitesinden önce kendi kaliteni sorgulamanı öneririm. Elli tane eleştirecek sebep varken gidip oyuncuları geri götürüyor gibi kolpa algılar yapıp dezenformasyon yapanlar kaliteli cevaplar hak etmiyor , kaldı ki forumdan alelade bir tipin bana kalitesiz demesi beni kalitesiz bir birey yapmaz ama yalan yanlış algı kasmak sen ve senin gibileri kalitesiz yapıyor , üzgünüm.
Oyuna müdahale konusunda çok kötü , Arda ısrarı saçma sapan. Luyindama ve Muhammed'e de abuk subuk tepkiler veriyor en ufak hatada. Geçen sezon bu kötü tercihlerle şampiyonluğu verdi. Bunun gibi yazılacak , tartışılacak onca şey varken gidip yalan yanlış şeyler uyduruyorsunuz. Onun hocalığında geriye giden var mıdır ? Vardır. Ama katkı yaptığı oyuncu sayısı hiç de az değil. Aç bak bakalım Eboue GS dışında hangi takımda istikrarlı katkı vermiş ? Riera gibi bir kanat oyuncusu nasıl üst seviye bir sol beke dönmüş , bu kararı kim vermiş ve uygulamış ? Melo gibi dengesiz , inişli çıkışlı top oynayan bir adam kimin hocalığında nispeten dizginlenip istikrarlı performans vermiş. Bir sürü örnek var böyle olumlu anlamda. Niyeyse bir şey katmadığı topçular adamı baba gibi seviyor , bir tane kötü konuşanı yok ardından. Adama artniyetli falan diyenler vardı Muhammed konusunda , art niyetinden yanına oturup bütün turnuvayı izlemişler herhalde. Bu kolpa algılara son verirseniz istediğiniz kaliteye ulaşır burası. Derdiniz hoca şutlansın da ne olursa olsun tabi orası ayrı.
Aslinda sistemide TFF belirleyecek.Bu aptal TFF türk futbolunun hayrına bir şey yapmak istiyorsa hoca sınırı getirsin, yılda 2den fazla hoca çalışamasın takımlarda.
Değişmez hocam yavvv can çıkar huy çıkmazBurak Elmas sonrası tavırları değişecektir.
Bir de bizim istediklerimizi geçen sene alma sebepleri Emreydi, Mert Hakan'ı da İrfan'ı da esas isteyen oydu.
Doğan'ı kaçırmamız çok kötü oldu. 2 sene sonra yerli kaleci şart olacak. İnanılmaz kötü Doğan'ı kaçırmak.
Muslera her maç 1 tane alıyor her maçta hataları var. Yavaştan alternatif bakmamız lazımdı. Gerçi Muslera ile sözleşme uzatmasaydık keşke.
Irfan can var
Ataberk var
Blofünü Becaliye yapsın, Gedsona ve Halile de aynı taktiği yapmasın, öyle arkalarından bakar kalırızbelmas 1 aylik blof sureciyle morutan’i ucuza kapatirsa helal derim wallah
Lopes-OnyekuruRony Lopes'i Olympiakos almış vay be.