Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim de bazen gozumuz karariyo,olur boyle şeyler .olan kerem gibi garibanlara olur hep takmayin

Marcao'yu bir şekilde kendi içimizde çözdük diyelim ilk yarının yarısını zaten kaçıracak en az 6 maç ceza verirler kendi kendimize neler yapıyoruz anlamakta güçlük çekiyorum

Bir yandan da hoca haklı. Bjk , fb medyası hep saldırıda. Sırf onlar gitsin diyor diye sinirim azaldı marcaoya

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cözülür o is bi özür Ile ortam yumsar asil mosiyi isinden rahatsiz oluyorum.

Hocan harika konuştu ne diyecekti küfür mü edecekti marcaoya içimizde çözeriz tabiki para cezası verilir özrünü diler 3-5 maç da cezasını çeker sonra devam eder gitmesi için fırsat kollayan kuşlara ve satılmış fbjk medyasına uymasın kimse

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

WK4D0ch.jpeg

Marcao'yu bir şekilde kendi içimizde çözdük diyelim ilk yarının yarısını zaten kaçıracak en az 6 maç ceza verirler kendi kendimize neler yapıyoruz anlamakta güçlük çekiyorum
Her serde hayir var takma,luyindamayi kazandık

Vakt-i zamanında Melo'da, Riera'yı soyunma odasına kilitleyip gözünü morartmıştı. Akabinde ise Terim ikili arasındaki buzları eritmişti. Hocanın sağduyulu yaklaşıp, olayı kendi aramızda çözeceğiz demesi neden abes geliyo? Napsın adam yangına körükle mi gitsin?
Tek farkı soyunma odası, tv değil, hoca bende de güzel idare etti ekranda ayrıca. Ama bu öyle özürle hallolmamalı

Yasaklı muhabir :

"Galatasaray muhabiri bir arkadaşım şimdi Marcao ve Kerem'in soyunma odasında barıştığını söyledi."

Emre Kaplan: "Kerem sinirli bir şekilde takım otobüsüne bindi, Muslera yanına çağırdı, Kerem soyunma odasına tekrar döndü."

6 sene önce bi ortamda ufak bi tartışmadan abim haksiz yere yumruk yedi 30 senelik arkadaşından,o arkadasi su an bizim evden cikmiyo hala.sakin olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt