Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya farklı bir yönden yaklaşmak lazım şu an herkes pivot kamerasından Marcao Kerem'in üstüne koşarak geldiğini gördü bu sadece sus işaretiyle olacak bir patlama değil daha öncesinden başlamış olabilir maçın o bölümlerini izlemek lazım neler yaşandığını anca öyle çözebiliriz çünkü Kerem maçın ilk 30 dk'sına fırtına gibi girmişti daha sonra ne olduysa ayağında top tutamaz hale geldi o süreçte bir şeyler yaşanmaya başlamış olabilir. Detaylı araştırmak lazım Kerem şu ana kadar masum gözüküyor ama Marcao'yu da asıp kesmemek lazım sadece 1 görüntü değil olayın tüm detayları lazım yanlış anlaşılma vs olacağını da sanmıyorum.

Senin taraftarın böyle gömerken sözleşmesi fesih edilsin derken nah bulursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle angut traftar olmaz olsun. Yıllardır şu forumdayım her olayda kendini cennetten çıkma melek gibi gören herifler var. Nabız 160-170e dayanmış halde yapılan bi hataya karşı bu kadar acımasız olunmaz.

Olaya farklı bir yönden yaklaşmak lazım şu an herkes pivot kamerasından Marcao Kerem'in üstüne koşarak geldiğini gördü bu sadece sus işaretiyle olacak bir patlama değil daha öncesinden başlamış olabilir maçın o bölümlerini izlemek lazım neler yaşandığını anca öyle görebiliriz çünkü Kerem maçın ilk 30 dk'sına fırtına gibi girmişti daha sonra ne olduysa ayağında top tutamaz hale geldi o süreçte bir şeyler yaşanmaya başlamış olabilir. Detaylı araştırmak lazım Kerem şu ana kadar masum gözüküyor ama Marcao'yu da asıp kesmemek lazım sadece 1 görüntü değil olayın tüm detayları lazım yanlış anlaşılma vs olacağını da sanmıyorum.
Mevzu belli.

Kerem kolay top kaybediyor, çalıma kaçıyor, içe deplase olup kanadını boşaltıyor. Marcao da maç içinde bir kaç kez uyarmış ama sonunda Kerem sus işareti yapınca sinirlenip mala bağlıyor.

Önceden olan bir durum değil maç içinde olmuş gibi.

Olaya farklı bir yönden yaklaşmak lazım şu an herkes pivot kamerasından Marcao Kerem'in üstüne koşarak geldiğini gördü bu sadece sus işaretiyle olacak bir patlama değil daha öncesinden başlamış olabilir maçın o bölümlerini izlemek lazım neler yaşandığını anca öyle çözebiliriz çünkü Kerem maçın ilk 30 dk'sına fırtına gibi girmişti daha sonra ne olduysa ayağında top tutamaz hale geldi o süreçte bir şeyler yaşanmaya başlamış olabilir. Detaylı araştırmak lazım Kerem şu ana kadar masum gözüküyor ama Marcao'yu da asıp kesmemek lazım sadece 1 görüntü değil olayın tüm detayları lazım yanlış anlaşılma vs olacağını da sanmıyorum.

Bunlarin hicbiri profesyonel bir futbolcunun kameralar ve 10 binler (stad) onunde ve milyonlar (tv) karsisinda bunu yapma ve hatta kirmizi gorup maci riske atma ve hatta arkadasini sakatlamasini hakli kilmaz.

Marcaoyu bu mevzuden sonra ekibimizde istemeyen, Galatasaray dusmani ve hainidir.

Benim anlamadigim. Neye göre ceza Yiyecek bu salak simdi. 5-10 deniliyorda kendi adamina kaydi neticede
tahminine göre rakip ya da kendi takım arkadaşı diye ayrım yoktur. rakibe yumruk atmanın cezası neyse onu verirler. kendi arkadaşı olduğu için de tahrik vs sebebiyle alt sınırdan vermek yerine üst sınırdan verirler diye düşünüyorum

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem gizlice kafa veya yumruk atmadı ise ne yaparsa yapsın eşlenik olmayacak!!!

ultraslan marcao ya yaptırım uygulansın diyorsa ben affedilmelidir diyorum. o şuursuz grup doğru bir şey söyleyemez kanaatindeyim. bide kendilerini nimetten sayıyorlarmış hissiyatı aldım bu acıklamada. eskisi gibi yönetimin içinde olamayacaklarının aciziyeti ve burukluğu içerisindeler belli ki. öyle yanar döner grubun gs lı temsiliyeti söz konusu olamaz. galatasaray ı gerçekten menfaatsiz sevenler temsil eder. sucuk ekmeğe tamah edenler değil.

psv maçında bilet verilmedi. kombine işleri ne durumda bilmiyorum, muhtemelen ücretsiz kombine de verilmedi. hocanın ve yönetimin zor duruma düşebileceği bir an bulunmaz bir fırsat şu an ua için. ha bu demek değil ki beleş yoksa tayfa yok. tayfa dünya bu şekil döndükçe her zaman olacak ama herkes kendine daha geniş bir menfaat alanı açmaya çalışıyor yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt