Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'yu savunmayın.Ekonomik kriz diye de ağlamayın . Böyle bir olayda ince düşünmeyeceksin kalemi kıracaksın
Ekonomik kriz diye aglamayinda milyon euro lar verdigin adami bedavaya bırakmak da dogru birşeyler degil varsa talibi oturur konusur anlasmaya bakarsin gozden bu sekil cikarirsin

disiplin kurulu isterse ceza vermesin hiç. Klubün 5-6 maç ceza vermesi gerekiyor. Oynamasın aklı başına gelsin.

marcao hakkında yönetim tarafından bugün karar çıkacakmış..

Deniz Çoban: “Disiplin Kurulu Marcao’nun hareketini saldırı olarak kabul ederse minimum 5 maç ceza alması gerekir. Saldırı fiilinin üst limiti de 10 maç. Bu vakayı disiplin kurulu sadece ‘Şiddetli hareket’ olarak görürse Marcao’nun cezası 3 maçtan başlayacaktır.”
Siddetli hareket olarak da görünülür aslinda+ Kendi arkadasi. Ne yumruk nede kafada degmedi. AMAAA

a) GSiz, tff sokar
B) Halil olayini bosuna atmadilar yine
C) „türk oyuncuya“ yapildi

10 hayirli olsun

Dinçer Azaphan: "Bugüne kadar GS Store'dan en çok alışveriş yapan benim."

Marcao eğer gönderilmeyecekse en üst limitten para cezası kesilip kadro dışı kalsın. 7-8 maç ceza alacak zaten o süre boyunca Avrupa'da da oynamasın. Olay yeni olduğundan çok tepki görür bir süre ortalıkta gözükmemesi lazım. 1-1,5 ay sonra dönsün sezon o zaman başlar onun için. FT'in açıklamalarına da bakarsak böyle bir şey olacak gibi.

Marcao eğer gönderilmeyecekse en üst limitten para cezası kesilip kadro dışı kalsın. 7-8 maç ceza alacak zaten o süre boyunca Avrupa'da da oynamasın. Olay yeni olduğundan çok tepki görür bir süre ortalıkta gözükmemesi lazım. 1-1,5 ay sonra döner tekrardan sezon o zaman başlar onun için. FT'in açıklamalarına da bakarsak böyle bir şey olacak gibi.
Avrupada oynasin. Yoksa 10 mac yiyip hic maca cikmamasi da sacma. Bu hafta degil ama haftaya oynamali

Avrupada oynasin. Yoksa 10 mac yiyip hic maca cikmamasi da sacma. Bu hafta degil ama haftaya oynamali
Oynamasın üstad yav. Kerem'e de yazık 2 maç sonra bunu kadroda görse morali bozulur. Diğer oyuncuların da tepkisi olabilir bu süreçte. En iyisi bir süre ortalıktan kaybolması ve olayın unutulması bana kalırsa. Normal bir kavga değildi bu kalacaksa da bir bedeli olmalı.

Araplara satalim. Maasi düsük, onlar 2,5-3 milyon maasi cerez parasiymis gibi dagitiyorlar. Zamaninda Maicon icin 3+9 milyon opsiyonlu kiralik teklifi yapan, Marcao icin belki 6+6 teklifi yapar.

''teknik heyet, kapsamlı bir rapor hazırlıyor. bizlere iletecekler. bizler yargıç değiliz ama idari bir ceza söz konusu. kamuoyu müsterih olsun ki bir ceza yaptırımı olacaktır. sanıyorum bir kaç saat içinde rapor bize ulaşır. %99 bugün bir karar çıkacaktır.''

köksal ünlü

''teknik heyet, kapsamlı bir rapor hazırlıyor. bizlere iletecekler. bizler yargıç değiliz ama idari bir ceza söz konusu. kamuoyu müsterih olsun ki bir ceza yaptırımı olacaktır. sanıyorum bir kaç saat içinde rapor bize ulaşır. %99 bugün bir karar çıkacaktır.''

köksal ünlü
Acaba olası para cezalarında kulübün limitten düşermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt