Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.367
- 7.226
- 2.358
İyide oynamıyorduk ama kaç aydır maçı bekliyorduk. İçine etti resmen. Neyse şimdi bide sol stoper ararız.Hayatımda gördüğüm en saçma olaydı .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide oynamıyorduk ama kaç aydır maçı bekliyorduk. İçine etti resmen. Neyse şimdi bide sol stoper ararız.Hayatımda gördüğüm en saçma olaydı .
reis mizah süperbu yöntem ise yarıyorsa seni essek sudan gelinceye kadar döverim, belki adam gibi yorum yazmaya baslarsın.
Sol stoperde Anholt'a attığı pasa çok şaşırdım ayağının dışıyla çok iyi pas attı.
Demem tabiki Bizim hukukumuz yok. Sana futbolcunolacaksin Galatasarayda oynayacaksin milyon kazanacaksin deseler, mactada iki yumruk yiyebillirsin el kol hareketi deseler eminim kabul edersin.Sen bana el kol haereketi yapsan bende senin agzini burnunu kirsam.Olsun kardes ben haksizim der misin?
Atsa ne yazar, Luyi nin sçtığı bk bile olamaz oMarcao her maç bunun ara pasını 5 tane atıyor.
Aynen renkdaş tamamiyle aynı fikirdeyimCagirsinlar Marcaonun menejerini bize 7ile 10 milyon arasinda teklif getir yoksa sozlesmesi bitene kadar oyuncun kadro disi kalacak desinler.Tabi bunu sessiz sadasiz halletsizler 7 ile 10 milyon arasi satarsak super olur satamazsak surunsun dursun.Bize Stoper mi yok?.Gecen sene harika mi oynadi onune gelen surundurdu pazara gonderdi onu zaten.Luyindama bile bunun yuzunden kotu gozukuyor.