- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bu Hollandali stoper olabilir, 20 yasinda, oyuncuyu izlemedim ama Marsilya’nin ilgisi varmis.
diz sakatligi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Hollandali stoper olabilir, 20 yasinda, oyuncuyu izlemedim ama Marsilya’nin ilgisi varmis.
düşünülebilirzenit 8-9 veriyorsa satarmiydiniz?
tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum en kısa sürede..Dünkü olay sinirimi bozdu.
Moderator yapın aşuru
düşünülebilir
milletin hayal ettiği gibi 15 veren hiç bir zaman çıkmayacak zaten
8-9 civarı bir para marcao'yu aldığımızın 2 katı neredeyse
7 ye bile satardim bu durumda, ama normal sartlarda12-15 isterdimzenit 8-9 veriyorsa satarmiydiniz?
20 milyon çekmişler Pl takimina diye haber çıkmıştı.Lenste Facunda Medina var ama Olimpiyatlarda oynadı değeri artmıştır, geçen sene 3.5a almıştı Lens.
Lenste Facunda Medina var ama Olimpiyatlarda oynadı değeri artmıştır, geçen sene 3.5a almıştı Lens.
Ciddi degildir. Oyuncu ayrica gecen sezon hollanda ikinci liginin en iyi yetenegi secilmis.diz sakatligi var
Ciddi degildir. Oyuncu ayrica gecen sezon hollanda ikinci liginin en iyi yetenegi secilmis.
İlla solak olmasna gerek yok Marcao satılmadan da kimse alınamaz zaten.sol ayakli pasor stoperler cok zor bulunuyor. marcaoyu gercekten 8e falan satarsak. 20 gun icinde imkansiz bulamayiz pasor sol stoper
İlla solak olmasna gerek yok Marcao satılmadan da kimse alınamaz zaten.
takım farklı bir anlayışla oynar. herkes stoperde solak pasör kullanmıyor sonuçta.20 gunde sol ayakli pasor stoperi nerden bulcaz?
Baktım şimdi de Marcao'ya ne yapılmalı diye Beşiktaş muhabirini sokağa salmışlar baya baya. Algı yapıyorlar akıllarınca 1. haftadan.sercan dikme bir orman cocugu.