Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek derdim tek dusuncem tek sorgum tek bekllentim hocaya dair benim

Eski hoca yok artik onu goruyorum ve uzuluyorum

Hoca eski gunlerine donsun su takimi bile sampiyon yapar

Şunu da söyleyeyim.
Marcao'nun yaptığını tasvip etmiyorum diyip sonra da AMA ile başlayan koca koca parağraflar yazanlara da bir sözüm var:
AMA'dan önce söylenenlerin zerre önemi yoktur. AMA'ymış. Neyin AMA'sı lan bu. Herif milyonların gözü önünde takım arkadaşına yumruklu tokatlı saldırdı. Hala AMA diyen var.

Sıçayım Marcao'dan gelecek olan paraya. Bu kulübün hala tüm dünyada bir itibarı ve yok olmamış etik değerleri var.

Bu gssözlük ne rezil bişe yav enteliz diye geçiniyolar fakat topçu analizleri vs fecaat düzeyde futboldan anlıyomuş gibi konuşuyolar bide tırtlığın bu kadarı

Şunu da söyleyeyim.
Marcao'nun yaptığını tasvip etmiyorum diyip sonra da AMA ile başlayan koca koca parağraflar yazanlara da bir sözüm var:
AMA'dan önce söylenenlerin zerre önemi yoktur. AMA'ymış. Neyin AMA'sı lan bu. Herif milyonların gözü önünde takım arkadaşına yumruklu tokatlı saldırdı. Hala AMA diyen var.

Sıçayım Marcao'dan gelecek olan paraya. Bu kulübün hala tüm dünyada bir itibarı ve yok olmamış etik değerleri var.

sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olan ise karakterinizdir sözünü günde 10 kere kullanan taraftar 2 gündür bu sözü hatırlamaz oldu. İlginç.

transfer falan yapmıyacak sanırım bizimkiler. Lig başladı artık birşeyler olması lazım

Bu gssözlük ne rezil bişe yav enteliz diye geçiniyolar fakat topçu analizleri vs fecaat düzeyde futboldan anlıyomuş gibi konuşuyolar bide tırtlığın bu kadarı
Sözlük de acayip hater kaynıyor. Adam bir oyuncuyu 20 dkka izleyip bu oyuncudan olmaz diye yargı bildiriyor.Takımın maç kaybetmesinden haz alanlar çoğunlukta sırf fatih terim'e laf sokabilsinler diye.

Ömer bayram gidip Kerem'e aynısını yapsaydı ortam nasıl olurdu acaba :asd: tek görüş olurdu herhalde fikir ayrılıkları yerine he

87B22B95-B270-4671-BB88-01091E98E4CA.webp

Sözlük de acayip hater kaynıyor. Adam bir oyuncuyu 20 dkka izleyip bu oyuncudan olmaz diye yargı bildiriyor.Takımın maç kaybetmesinden haz alanlar çoğunlukta sırf fatih terim'e laf sokabilsinler diye.
2 dakikada insanın iq su düşünüyo normalde forumlar biraz daha geyikle falan gider lakin burdaki aklı başında insan sayısı oranın 2-3 katı falan muhtemelen direk torpille yazar yapıyolar milleti bu kadar trolün başka açıklaması olamaz

Şunu da söyleyeyim.

Bos yapmissin
Ozaman fatih hocada efsane degil kulubun saha ortasinda polis dovmus cunki

Abartıyorsunuz shaqiriyi. Diyeceklerim bu kadar. O fiyat edecek bir oyuncu değil bana göre. Ayrıca sanırım bonservisi var

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 hagi 2 alex 3 shaqiri olur lig tarihinin

Ne abartmasi ya

transfer falan yapmıyacak sanırım bizimkiler. Lig başladı artık birşeyler olması lazım
Gerek yok gedson medspn olmayacak işler bunlar zaten feg falcao diagne falan gitmiyo seneye bunlar gider yerlerini doldururuz sıkıntı yok bu sene dönemi yarım yamalakda olsa kapattık bi şekil keşke limit açıp açıklasaydık transferleri fakat pek mğmkün gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt