Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1629295297007.png

Bugün Benfica'nın play-off maçı varmış.Şimdi elenmeleri mi bize yarar yoksa gruplara kalmaları mı?
Açıkcası bunun cevabını hocaları bile bilmiyor. CL'de ilerlersek lazım olacak muhabbeti vardı, şimdi AL'de grup aşamasında rotasyonda kullanabiliriz demişler. İşimiz yaş

Ahmet Ağaoğlu: “Uğurcan Çakır'ı 15 milyon euro'nun altında bir fiyata asla vermeyiz. 15’in üzerinde bir teklif olmalı.”

adam fatih öztürk olma yolunda ilerliyo, bu deli hala 15 diyor

yedin bitirdin la tsnin genclerini .d

Marcao'nun elli sefer gereksiz agresiflikten olsun, hakeme şiddetli itirazından olsun sarı kart yemişliği var. Ha o hareketlere ''arma için oynuyor'' deyip bırakın ''sen ne yapıyorsun birader'' demeyi, övülüyordu burada. Bu herifin öfke kontrol sorunu olduğunu görmek için illa takım arkadaşına saldırması gerekmiyor. Zaten kafadan kırık bir tipti. Yani daha önce sanki melekti gibi davranmaya gerek yok.

Bazı şeyler siyah ve beyaz kadar kadar nettir. Bu olay da bana göre gri bir olay filan değil ve affı da olmamalı. Burası GS. Tüm dünyaya rezil olduk, o konuya girmiyorum bile.

Marcao'nun leş gibi oynadığı zamanları da biliyoruz. Kerem bir hata yaptıysa, onun cezasını takımın hocası keser ya da maç sonunda sakin bir dille olayı gider oturur tartışırsın. Takım arkadaşına gavura vurur gibi saldırmazsın. Yani yok Kerem onu tahrik etti, yok ondan önce böyle olaya karışmadı filan bu işleri geçelim.

Gayet de açık soru soruyorum, kimse laga luga yapmadan cevap veremiyor.

Sana da sorayım:
Ben senin arkadaşınım. Cafede oturuyoruz ve önce sözlü bir şekilde tartışmaya başladık. Sonra da ben sana tekme tokat Allah ne verdiyse saldırdım. Ertesi günü de ya knka çok özür dilerim valla istemeden oldu dedim. Ne yaparsın, hassiktir lan mı çekersin yoksa ya knka olur böyle şeyler diyip hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam mı edersin?
sorduğun soru ile yaşanan olay hem öz hem şekil açısından hiç benzer değil ki..
ama madem sordun seninle sözlü tartışma yaşasak sen tekme tokat saldırsan açıkçası bende gel vur kardeşim demem karşılığını alırsın..yani tekme tokat birbirimize gireriz :) bu örnekte ben kerem gibi olamam karşı reaksiyonum olur yani maalesef onur :red:
ama sonuçta kavga edipte birbirini hayatından silen insanlar var sonradan olayı çözüp devam edende..
ama bu olayın sonuçları sadece şahısları etkileyen bir olay değil..marcao yaptığının bedelini ödemeli bunu yaparken kulüp olarak da en az zararı göreceğimiz şekilde olmalı bu yaptırım..ben bu düşüncedeyim renktaş...

büyük ihtimal halil ve gedson tamam, limit açılsın diye bekliyoruz. sanki başkan da geçen böyle bir şeyler söylüyordu. giden olmadan gelen olmaz bence.

hocaya 3 yıldır kiralıklardan gına gelmiş heralde, o yüzden ucuzdan biri bonserviisyle gelirse aldırır, yoksa o iltimas tek gedson'a gösterilir gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt