Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.625
- 630
- 1.523
Shaqiri inşallah gelmez bitik topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafasını mı?
baş harf
P
Açıkcası bunun cevabını hocaları bile bilmiyor. CL'de ilerlersek lazım olacak muhabbeti vardı, şimdi AL'de grup aşamasında rotasyonda kullanabiliriz demişler. İşimiz yaşBugün Benfica'nın play-off maçı varmış.Şimdi elenmeleri mi bize yarar yoksa gruplara kalmaları mı?
Kral Diagne çıkıyormuş bir de o oyuncu..Brentford bir hucum oyuncusu daha almak istiyormus
Kesinlikle çıkmamalı.Hoca basin toplantisina kerem ile cikar mi acab
sorduğun soru ile yaşanan olay hem öz hem şekil açısından hiç benzer değil ki..Marcao'nun elli sefer gereksiz agresiflikten olsun, hakeme şiddetli itirazından olsun sarı kart yemişliği var. Ha o hareketlere ''arma için oynuyor'' deyip bırakın ''sen ne yapıyorsun birader'' demeyi, övülüyordu burada. Bu herifin öfke kontrol sorunu olduğunu görmek için illa takım arkadaşına saldırması gerekmiyor. Zaten kafadan kırık bir tipti. Yani daha önce sanki melekti gibi davranmaya gerek yok.
Bazı şeyler siyah ve beyaz kadar kadar nettir. Bu olay da bana göre gri bir olay filan değil ve affı da olmamalı. Burası GS. Tüm dünyaya rezil olduk, o konuya girmiyorum bile.
Marcao'nun leş gibi oynadığı zamanları da biliyoruz. Kerem bir hata yaptıysa, onun cezasını takımın hocası keser ya da maç sonunda sakin bir dille olayı gider oturur tartışırsın. Takım arkadaşına gavura vurur gibi saldırmazsın. Yani yok Kerem onu tahrik etti, yok ondan önce böyle olaya karışmadı filan bu işleri geçelim.
Gayet de açık soru soruyorum, kimse laga luga yapmadan cevap veremiyor.
Sana da sorayım:
Ben senin arkadaşınım. Cafede oturuyoruz ve önce sözlü bir şekilde tartışmaya başladık. Sonra da ben sana tekme tokat Allah ne verdiyse saldırdım. Ertesi günü de ya knka çok özür dilerim valla istemeden oldu dedim. Ne yaparsın, hassiktir lan mı çekersin yoksa ya knka olur böyle şeyler diyip hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam mı edersin?