- 6 Eylül 2014
- 94.560
- 65.251
- 4.608
Becali telefon sapigi mi3 gun onceki haber degilmi zaten? Becali yine mi aramis bugun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Becali telefon sapigi mi3 gun onceki haber degilmi zaten? Becali yine mi aramis bugun?
bu arada taylanın ederi 7-10 arasıdır.
öyle 4-5 milyona da yerine kimseyi alamazsın.
kendi oyuncumuzu gömmede bizden iyi camia yeryüzünde yok sanırım. şişko ozan için bile 8 felan konuşuyorlar.
Iyi olmadi. Araya girmek lazim. Yabanci siniri varken forumda Kaan'i begenmeyenler de varkaan fln yazıodu
Hadi ordan be daha maçta süre vermedikleri adama 30 milyonmuş haluk farklı sallıyım de gerçek sansınlar diye çabalıyorHaluk Yürekli: Galatasaray Gedson için her şartı zorluyor ama bitme gibi bir durum yok. Rui Costa Gedson'un bonservisini 30 milyon olarak belirlemiş, Galatasaray kiralama yolunu deniyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla bende beğenmiyorum. Her an sivayacak gibi duruyor. SiviyordaVasat bir kaleci olduğunu düşünüyorum
Bizim orta saha sönük olduğu zaman stoperler önde yakalanıyor haliyle çok pozisyon veriyoruz Okan birkaç pozisyon kurtarıyor sonra en olmadık beklenmedik golü yiyor sonra da çuval gibi açılıyoruz.
Yani güven veren bir kaleci değil kesinlikle yine de yerli ve ucuz işte
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paylaştığı videonun nedeni belli oldu bizimkiler bilerek çalım yiyorHY: “Falcao Galatasaray’dan ayrilacağını söylemiş fakat sakat olmadığını kanıtlamak icin süre almak istediğini belirtmiş.”
Süre alma gibi bir nedeni var. 20 maç net oynar. Kupa maçlarını saymadimmuslera varken hiçbir genç gelmez.ben olsam bende gelmezdm
Süre alma gibi bir nedeni var. 20 maç net oynar. Kupa maçlarını saymadim