Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem başkan hem hoca muhabirlerin yaptığı haberlerin transfer süreçlerine zarar verdiğini pazarlık süreçlerinde elimizi zayıflattığını söylüyor sürekli ama bizim sözde gs muhabirleri haber olsunda nasıl olursa olsun mantığıyla söylenen herşeyi yalan yanlış hemen medyaya aktarıyorlar özelliklede bu ahaberdeki emre kaplan ve nevzat yavşakları

zulfo'dan haber var :asd:
oh
20210705_002939.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu yaşananları bir çırpıda geri plana atacak şey gedson imzası olabilirdi. Haberin kolpa ya da gerçek olduğunu bilmiyoruz tabi ki ama gerçekse bu takım çok eksik kalır.
Gelelim Taylan 8 milyon muhabbetine. Doğruysa gönderilebilir. Ben Taylan ın oyununu beğeniyorum. Takımın defanstan top çıkarabilen yegane adamı bence mevcut kadroda. Berkan onun işini tek başına yapabilir mi sanmam. Yabancı birisinin gelmesi gerekli. Ancak gelen oyuncu da kesiciliğinden çok oyunu kurabilmesi ve baskı altında soğukkanlı kalabilmesi gerekli. İsmi geçen isimlerden hiçbirinin özelliğini bilmiyorum ama sağlıklı bir lemina gibi oynamalı.
Hakkımızda hayırlısı.

Harroui mi Cuisance mi birinin peşine düşelim, Rui Costa’nın , Jorge Jesus’un gönlünü eyleyene kadar dımdızlak kalacağız ortada

Giresun maçının ilk 30 dakikasında orta sahamız çok rahat geçildi . Umarım Fatih Terim bunlara önlem almayı düşünüyordur .

Takımda kalmak istemeyen oyuncuyu zorla mı tutacaklar?
herkes bizim gibi salak mı göndersin sezon içinde bi şekilde ihtiyacı olacak oyuncuyu?

sezonun yıldızı adem ayrılmak istiyor yolla, yedek kalecin yokken okan ayrılmak istesin yolla.

bize ne denayeri verdiler ne de onyekuruyu. şimdi de gedsonu vermiyorlar işte. daha da bir ton örnek var oyuncuyla anlaşıp kulübü müsaade etmediği için alamadığımız

Gedson için Emre Kaplan'ın falan haberini önemsemiyorum ama kesinlikle alternatifi hazır olmalı artık Dieng mi düşünülür Harroui falan mı bilmiyorum ama kesinlikle 1 tane orta saha şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt