Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem yapılanma sözü verildi yeni kadro kuruluyor dendi bunu da bu klübe hayatını adamış Fatih Hoca söyledi sabretmekten başka yol görünmüyor 3-5 maçla hemen herkesi asıp kesmek de doğru gelmiyor bana
Her sene yapılanma var her sene kadro kuruluyor her sene bir sürü transferler paralar çöpe gidiyor bu sene sonuda gene aynı bahaneler olacak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sene yapılanma var her sene kadro kuruluyor her sene bir sürü transferler paralar çöpe gidiyor bu sene sonuda gene aynı bahaneler olacak

Her sene yapılanma dediğin ffp yüzünden bonservisli oyuncu alamadık. İlk defa bu sene yapılanıyoruz. O yüzden bu eleştirin yanlış. Yapılanma dediğimiz halde Soso, Arda'nın oynayıp Barış Alper, Yunus'un oynatılmaması ise yapılanmanın Terim hoca ile yapılamayacağını gösteriyor diye düşünüyorum.

Başarısız sonuçlar, başarısız oyun. Bunu perdelemek için kullanılması hazırda bekleyen bir Oğulcan vakası. Ben gaza gelmedim. Gelenlere sözüm yok
bunun oyunla ne alakası var yapmayın etmeyin tff aleni şekilde kulubu tehdit ediyor davaları çek diye baskı yapıyor;sahadaki takımı oyunu eleştiririz ama bu çok başka bu konuyla kulube yapılan haksızlıkların zerre alakası yok;gaza gelmediysen yönetime destek olmuyosan sezon içinde yapılan haksızlıklara sessiz kalıcaksın o zaman;yapıcak bişey yok

Her sene yapılanma dediğin ffp yüzünden bonservisli oyuncu alamadık. İlk defa bu sene yapılanıyoruz. O yüzden bu eleştirin yanlış. Yapılanma dediğimiz halde Soso, Arda'nın oynayıp Barış Alper, Yunus'un oynatılmaması ise yapılanmanın Terim hoca ile yapılamayacağını gösteriyor diye düşünüyorum.
Kiralık geldi bonservislide bayağı oyuncu geldi bunlar bahane Lucescu full kiralık kadroyla 3. yıldızı aldı bjk de kiralık çoktu geçen sene, avrupa da kiralık oyuncular kendini gösteriyor bu sadece terim i aklama bahanesi iyi hoca her zaman kullanır kim olursa olsun

Kadro yenileme konusunda Tudora bi danışsaydık be, FT ne zaman bu işlere kalkışsa o sezon çöpe gidiyor. Aldırdığı çöplerden kurtulmak ta 3-4 sene sürüyor. Kısacası enkaz bırakıyor.

Scout ekibine önerim.

Bundan sonra oyuncu bulurken karakter analizi ve psychometric test yapın.

Ozelikle Alman ve İskandinav eğitimi almış oyunculara yönelin.

Yerli olacaksa karakter testine sokun.

Sonradan görünce kendini bir bok sanan oyuncu istemiyoruz.

Bir Brezilyalı şopar bir de Türk kezbanı takımı ne hale soktu.

Lan sizin gece gündüz kalkıp Galatasaray'da oynuyorum diye şükür etmeniz gerek.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nelssonun lisansi neden cikmadigini anlayan oldu mu
Kadroda 14 yabancı var (Muslara,Boey,Yedlin, Lyundama, Marcao,Van Anhold, Cikaldu, Sekidika, Ozanwafor,Babel, Feguli, Falcao, Muhammed, Diagne-Omar'ın da lisansı yok)yabancı oyuncu göndermeden ya da fesih yapmadan lisansı çıkmaz.

Hoca son yıllarda düşüncesini tamamen değiştirdi bence artık hep garantiye oynamak risk almamak istiyor gençlerle başladığı maçta golü yiyince direkt tecrübelileri oyuna sokması bunu gösteriyor

Gençlerin hatasına tahammülü yok ama vetereanlar hata yapabilir çünkü onlar tecrübeli maç içinde hata yapsa bile olmadık bir pozisyonda gol çıkartabililrler diye düşünüyor

Yapılanma mevzusunda bu konuda kesinlikle haklısın Fatih Hoca ile zor olacak ama Fatih hoca gönderilse bile yeni gelecek hocanın hele şu yapılanma döneminde Fatih Hoca boştayken ve görevden alınmışken çok bir şansının olacağını düşünmüyorum Böyle bir durum yönetimin bile ipini çekebilir.

çikaldau transferi bence yanlış oldu

gedson stilinde bir adam lazımken yumuşak bir herife parayı gömdük

taylan-berkan-çikaldau şeklinde oynatınca çok sıkıntılı bir üçlü olacak ki gördük zaten giresun'da

Kadroda 14 yabancı var (Muslara,Boey,Yedlin, Lyundama, Marcao,Van Anhold, Cikaldu, Sekidika, Ozanwafor,Babel, Feguli, Falcao, Muhammed, Diagne-Omar'ın da lisansı yok)yabancı oyuncu göndermeden ya da fesih yapmadan lisansı çıkmaz.
Şuraya bak yarısından çoğu şu ligte hiç bir takımda forma giyemez, zaten talipleri bile yok. Ve ödenen parayı söylemiyorum bile

Kadro yenileme konusunda Tudora bi danışsaydık be, FT ne zaman bu işlere kalkışsa o sezon çöpe gidiyor. Aldırdığı çöplerden kurtulmak ta 3-4 sene sürüyor. Kısacası enkaz bırakıyor.
tudor 40 milyon euro para harcadi. hep hazir topcular getirdi. ustelik bu topcular hep 28+ yasindaydi. yani son ciddi kontratlariydi.
Fatih terime 40 milyon + yabanci sinirinda serbestlik ver. Bak bakalim ne oluyor. Ligin icinden gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt