Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Bu kadro ile anca sabır taşı olur çatlarız. Çok üst düzey en az 5-6 adama ihtiyaç var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene yapılanma var her sene kadro kuruluyor her sene bir sürü transferler paralar çöpe gidiyor bu sene sonuda gene aynı bahaneler olacakMadem yapılanma sözü verildi yeni kadro kuruluyor dendi bunu da bu klübe hayatını adamış Fatih Hoca söyledi sabretmekten başka yol görünmüyor 3-5 maçla hemen herkesi asıp kesmek de doğru gelmiyor bana
Serdar benim, sergeni taniyamadiysan daha yuhhhSergen sen misin?
O da hep uzumlu kekim derdiSerdar benim, sergeni taniyamadiysan daha yuhhh
Yanlışın var 4 senedir FFP vardı ne kadrosu kurulabildi zorunluluktan hep bonservissiz ya da kiralık adamlar geldiHer sene yapılanma var her sene kadro kuruluyor her sene bir sürü transferler paralar çöpe gidiyor bu sene sonuda gene aynı bahaneler olacak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O son tepki umarim hastir tepkisi degildir
Her sene yapılanma dediğin ffp yüzünden bonservisli oyuncu alamadık. İlk defa bu sene yapılanıyoruz. O yüzden bu eleştirin yanlış. Yapılanma dediğimiz halde Soso, Arda'nın oynayıp Barış Alper, Yunus'un oynatılmaması ise yapılanmanın Terim hoca ile yapılamayacağını gösteriyor diye düşünüyorum.Her sene yapılanma var her sene kadro kuruluyor her sene bir sürü transferler paralar çöpe gidiyor bu sene sonuda gene aynı bahaneler olacak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunun oyunla ne alakası var yapmayın etmeyin tff aleni şekilde kulubu tehdit ediyor davaları çek diye baskı yapıyor;sahadaki takımı oyunu eleştiririz ama bu çok başka bu konuyla kulube yapılan haksızlıkların zerre alakası yok;gaza gelmediysen yönetime destek olmuyosan sezon içinde yapılan haksızlıklara sessiz kalıcaksın o zaman;yapıcak bişey yokBaşarısız sonuçlar, başarısız oyun. Bunu perdelemek için kullanılması hazırda bekleyen bir Oğulcan vakası. Ben gaza gelmedim. Gelenlere sözüm yok
Kiralık geldi bonservislide bayağı oyuncu geldi bunlar bahane Lucescu full kiralık kadroyla 3. yıldızı aldı bjk de kiralık çoktu geçen sene, avrupa da kiralık oyuncular kendini gösteriyor bu sadece terim i aklama bahanesi iyi hoca her zaman kullanır kim olursa olsunHer sene yapılanma dediğin ffp yüzünden bonservisli oyuncu alamadık. İlk defa bu sene yapılanıyoruz. O yüzden bu eleştirin yanlış. Yapılanma dediğimiz halde Soso, Arda'nın oynayıp Barış Alper, Yunus'un oynatılmaması ise yapılanmanın Terim hoca ile yapılamayacağını gösteriyor diye düşünüyorum.
Kadroda 14 yabancı var (Muslara,Boey,Yedlin, Lyundama, Marcao,Van Anhold, Cikaldu, Sekidika, Ozanwafor,Babel, Feguli, Falcao, Muhammed, Diagne-Omar'ın da lisansı yok)yabancı oyuncu göndermeden ya da fesih yapmadan lisansı çıkmaz.Nelssonun lisansi neden cikmadigini anlayan oldu mu
Hoca son yıllarda düşüncesini tamamen değiştirdi bence artık hep garantiye oynamak risk almamak istiyor gençlerle başladığı maçta golü yiyince direkt tecrübelileri oyuna sokması bunu gösteriyorHer sene yapılanma dediğin ffp yüzünden bonservisli oyuncu alamadık. İlk defa bu sene yapılanıyoruz. O yüzden bu eleştirin yanlış. Yapılanma dediğimiz halde Soso, Arda'nın oynayıp Barış Alper, Yunus'un oynatılmaması ise yapılanmanın Terim hoca ile yapılamayacağını gösteriyor diye düşünüyorum.
Şuraya bak yarısından çoğu şu ligte hiç bir takımda forma giyemez, zaten talipleri bile yok. Ve ödenen parayı söylemiyorum bileKadroda 14 yabancı var (Muslara,Boey,Yedlin, Lyundama, Marcao,Van Anhold, Cikaldu, Sekidika, Ozanwafor,Babel, Feguli, Falcao, Muhammed, Diagne-Omar'ın da lisansı yok)yabancı oyuncu göndermeden ya da fesih yapmadan lisansı çıkmaz.
tudor 40 milyon euro para harcadi. hep hazir topcular getirdi. ustelik bu topcular hep 28+ yasindaydi. yani son ciddi kontratlariydi.Kadro yenileme konusunda Tudora bi danışsaydık be, FT ne zaman bu işlere kalkışsa o sezon çöpe gidiyor. Aldırdığı çöplerden kurtulmak ta 3-4 sene sürüyor. Kısacası enkaz bırakıyor.