Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.320
- 2.318
- 1.913
:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakaret eden bir insandan beklenmiyecek bir istek?Ne kadar saçma sapan bir yorum.
Taliban ne alaka, gerizekalımısın?
Kardeşim falan ne oluyoruz, hitap şekline dikkat et bence.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bence bir fikir birliği de yok; başkan kadro dışı yapacağız diyor teknik adam sahaya sürüyor!En azından siz gidin en kötüsü 1 m euro bile verseler gerisini biz tamamlayalım demek lazım.Tam kurtuluyoruz diyoruz bir bakıyorsun Emre Akbaba, Emre Tastemir'de olduğu gibi sözleşme uzatıyoruz.Sonra kulüp arıyoruz göndermek için Emre Tastemir'de olduğu gibi.maalesef bizimkilerde para olmadığı için kolay değil
aslında kontratının son senesinde olan oyuncularımız var ama cepten para verebilecek kimse yok.
beklerimizin hücum becerilerinin üçlü oynamak için uygunluğundan emin değilimMarcao durduk yere ortalığı karıştırdı yoksa gerçekten doğrudan oynayacağımız oyundu üçlü savunma, belki Fatih Terim aklından bile geçirmezdi ama defans üçlümüzle beklerimizle çok yakışacak bir takım olmuştuk
Tff binasını basın derken nasıl bir eylem geçiyor aklından?hakaret eden bir insandan beklenmiyecek bir istek?
taliban örnegim heralde geçmedi çünkü hukuksal bir düzen varken degişimi bir kuruluştan illegal bir eylem beklentisi içinde düzenin degişmesi umudu taşıyorsun.
abicim
gedson'u istediğimizi, sınır doluyken nelsson'u aldığımızı düşünürsek yer açmak zorundalar zaten. yani göndermek istiyorlardırBence bir fikir birliği de yok; başkan kadro dışı yapacağız diyor teknik adam sahaya sürüyor!En azından siz gidin en kötüsü 1 m euro bile verseler gerisini biz tamamlayalım demek lazım.Tam kurtuluyoruz diyoruz bir bakıyorsun Emre Akbaba, Emre Tastemir'de olduğu gibi sözleşme uzatıyoruz.Sonra kulüp arıyoruz göndermek için Emre Tastemir'de olduğu gibi.
senin ne geçiyor kardeşim basıp neler olmasını bekliyorsun tam olarak anlat da anlyalım?Tff binasını basın derken nasıl bir eylem geçiyor aklından?
Çok antipatik birisin, oldum olası sana kanım ısınmadı.
Git başka yerde kendi tatmin etmeye bak.
verimsiz sankiya bina basmak olmaz da binanın önünde toplanıp ana avrat küfretmeye de karşı değilsinizdir heralde
hiç bir şey değişmez kiya bina basmak olmaz da binanın önünde toplanıp ana avrat küfretmeye de karşı değilsinizdir heralde

Bu ülkede protesto hakkı olduğunu sanıyorum, tabi ona da kısıtlama gelmediyse.senin ne geçiyor kardeşim basıp neler olmasını bekliyorsun tam olarak anlat da anlyalım?
işte buna üzülürüm nolursun beni sev
Şöyle reis Chelsea üçlü savunma oynarken beklerinde Reece James filan oynuyordu öyle korkunç bir hücum üstünlüğü olan adamlarla oynamadı bence ne oynamaya çalıştığınla alakalı bu durum, mesela Liverpool dörtlü savunma oynarkn tüm hücum yükünü Andrew Robertson 'a Alexander-Arnold'a yıkıp merkezi tamamen mücadele üstünlüğüne karşı press'e yoruyordu üçlü savunma oynadıkları için değil yanibeklerimizin hücum becerilerinin üçlü oynamak için uygunluğundan emin değilim
van aanholt'un kariyerinde üçlü oynadığı zamanlar varmış ki bence temposu da yetebilir ama bindirmelerinde topu genelde rakibe takıp durdu şu ana kadar.
boey ise tempo olarak sorun yaşamaz ama tıpkı van aanholt gibi o da çok fazla hücum becerisine sahipmiş gibi durmuyor.
o yüzden öyle bir formasyon ile hücum verimi noktasında şu an bulunduğumuz yerden ne kadar ileri gideriz tartışılır.
sen de biraz iletişim ve sözel dersler al kitap oku biraz daha istedigin gibi kendini yansıtabilirsin. abi kardeşi tavsiyeleri verimli olmuştur umarım.Bu ülkede protesto hakkı olduğunu sanıyorum, tabi ona da kısıtlama gelmediyse.
Toplarsın 200-300 kişi, dışarıda protesto edersin.
Güncel hayatındaki mutsuzluğunu buraya yansıtmasan? İnsan ilişkilerinde cok zayıfsın.
Bu arada sana hakaret etmedim, soru sordum ve cevabını dolaylı yoldan verdin.
katılıyorum. protesto yasal bir haktır heisya bina basmak olmaz da binanın önünde toplanıp ana avrat küfretmeye de karşı değilsinizdir heralde
Okadar yazmışın, hepsi boş.sen de biraz iletişim ve sözel dersler al kitap oku biraz daha istedigin gibi kendini yansıtabilirsin. abi kardeşi tavsiyeleri verimli olmuştur umarım.
insan sarraflıgın da pek hoşmuş danışabilirim sana sanırım.
doğru soruydu ben de burda güzel sorular sorabilirim sana ne olup olmadığınla ilgili de pek tat vermez.
Okadar yazmışın, hepsi boş.
Tatmin olmadım, birdahkine artık.