Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.159
- 5.675
- 1.983
Halil transferi de Gedson kadar onemli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gedsondan bahsediyorsun sandım renkdaş sorryBen Seri'den bahsediyordum. Gedson yeterki gelsin istersen 1 milyon alsın. O gelmeyecekse diye arayıştayım renkdaş. Birde Doruk beğeniyor diye aklıma geleni yazıyom.
Antwerp nekadar maas vermis olabilir?
Fegh kısmı hariç katılıyorum renkdaş.Gedson işini çözersek bu sezonluk yeter bence, Eğer Diagne için iyi bir teklif gelirse ve yerine Halil gelirse de iyi olur ama öncelik Gedson tabiki. Feghouli'den daha yetenekli ofans oyuncusu bulmamız çok zor eğer kalacaksa ondan verim alırsak en iyi transfer olur. Kerem-Barış-Emre-Babel ve Oğulcan gibi kanat alternatiflerimiz de olacak zaten.
Verebilirmi okadar yav? Demekki orayi tercih etmis. Trden cok rahat 2m teklif alirdi1.5-2 civarı vermiştir.
Beklenen gün geldi, Züper ligimiz sonunda başlıyor
Başlamasa mı acaba yaBeklenen gün geldi, Züper ligimiz sonunda başlıyor
Luyide biraz daha ısrar etmeliyiz düzelecek diyeceğim ama Nelson geldi o iş yattı. Umarım sözleşme yenilerizde bedavaya gitmez. Sakatlığına kadar takımdaki en beğendiğim adamdı bu kadar çabuk harcanması çok üzücü.ikinci ve ücüncü golde gol pasindan önce Luyindama topu dikine illeriye kereme oynuyor. bence bu cok önemli.
ücüncü golde oyuncularin 100de 90i o topu kaleciye oynardi.
ilk golde aanhold topu kapar kapmaz illeriye onadi.
sirf orta sahanin top cevirmesiyle cok zor posisyon yakaliyoruz.