Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip avrupanin belki sayılı takımlarından degil belki ama iskoc ligi takimlari cok kucumsenecek takimlar degil sene basi maçlarında sıkıntı yasatacak takimlar dun büyük basari elde ettik demiyorum ama ciceldau nielson gibi oyuncularimiz oynamadi gedson halil felanda gelirse daha goze hos futbol oynariz

Galatasaray taraftarı umutludur, optimisttir (en azından eskiden öyleydi)
Şimdi bakıyorum;
Hiçbir şeyi beğenmeyen, oyunumuzu, oyuncumuzu yerin dibine sokan.
Eleştiren hatta çoğunlukla hakaret eden bir kitle var.
Dünkü maçta Kerem'i bile başarısız değerlendiren "Evet, ama...." diye kurulan cümleler var.

Olumsuzluklar var, evet.
Eksikler var, evet.
Hoca hata yapıyor, evet.

Güzel şeyler de oluyor...
Kerem'in oyunundan mutlu olalım.
Yeni transferlerin daha ilk maçlarında katkı vermesinden mutlu olalım.
Yönetimin fevkalade başarılı transfer politikasından mutlu olalım.
vs. vs.

Kötülük kötülüğü, güzellik güzelliği çağırır..... Tercih sizin.
Gençler maalesef çok tahamülsüz ve zor mutlu oluyor.Elbette hatalar var, kötü futbol var ama adabı ile eleştirmeyi bilmek gerek.

Feghouli kalırsa zaten Cicaldau'ya yedek olacak, bu maaşlar gönderemiyorsun faydalanacaksin fazla büyütmeyin

kanat eksigimi gün gibi ortadayken gittik stoper transfer ettik gercekten ilginc bir klübüz simdi luyindama iyi oynasa nelsson yedek kalıcak nelsson oynasa luyindamanın piyasası düsecek kendi ayagımıza mı sıktık naptık acaba

Avrupa’da transfer donemi 18 gun sonra bitiyor. Feghouli ve Falcao kalacak gibi.

Galatasaray taraftarı umutludur, optimisttir (en azından eskiden öyleydi)
Şimdi bakıyorum;
Hiçbir şeyi beğenmeyen, oyunumuzu, oyuncumuzu yerin dibine sokan.
Eleştiren hatta çoğunlukla hakaret eden bir kitle var.
Dünkü maçta Kerem'i bile başarısız değerlendiren "Evet, ama...." diye kurulan cümleler var.

Olumsuzluklar var, evet.
Eksikler var, evet.
Hoca hata yapıyor, evet.

Güzel şeyler de oluyor...
Kerem'in oyunundan mutlu olalım.
Yeni transferlerin daha ilk maçlarında katkı vermesinden mutlu olalım.
Yönetimin fevkalade başarılı transfer politikasından mutlu olalım.
vs. vs.

Kötülük kötülüğü, güzellik güzelliği çağırır..... Tercih sizin.
Simdi aklın yolu birdir arda emre akbaba omer bayram bu uc futbolcu hicbir zaman bize birsey katmaz bitikleri oynuyorlar Arda en fazla son 15 20 dk felan oynar onun disinda dusuncenize katiliyorum oyuncularımiza hemen cop anadolu takimina gider malatyaya gider cümleleri dogru degil mesela dün bir arkadas bu cümleyi kurdu kerem icin sonra ozur diledi doğruyu gormek erdemlikdir bazi arkadaslar da sasha boey de 2 sene sonra malatya da deyip sonra düşüncesini dogru çıkarmak icin tebrik bile etmedi hem sabirli hemde genclesmeyi desteklemeliyiz

Babele ,Falcaoya ,Omere ,Ardaya, Emre Akbabaya ,Fege dunyanin en iyi Kondisyonerine gedirsen ise yaramaz.Bu sene hep genc oyuncular aldik .Ve hala kondisyon sorunu cekersek o zaman Konisyonerde sorun bulurum. ama Genc ve Yeni isimler takima katiltikca o sorunu yasayacagimizi sanmiyorum.Dun oynadigimiz takim kotu takim olabilir ama fizik ve kondisyon bakimindan fena degildi .

gurrpegi de tam halının ortasına sıçmış ha. fellik fellik solak sağ kanat arayan, feghouli'yi uzun zamandır sadece merkezde kullanan hoca, sağ kanattan vazgeçip feghouli'yi koyacak ne demek ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerekirse tek transfer olsun ama bu çocuk olsun, ne vereceği de potansiyeli de net. Uyguna alabiliyorlarsa süper ama çingene pazarlığıyla alamamaktansa 3-5 e bakmamak daha doğru. En önemli hamle bu çocuk bence. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Oradaki idman daha iyi falanda yazmayın, 96-00 yıllarından beri her terim takımını izledim ben, o zamanlar kaç ciğeri var bizim topçuların diyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt