Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
falcao ve omardan çıksak bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya da feghouli ile devam edecegimizinSağ kanada hiçbir ismin düşmemesi son günlerde Morutan'a gireceğimizin habercisi bence.
Vasat bile değildi yav. Adamın ikili mücadeleye girecek gücü falan kalmamaış. 17lik bebeler bile buna fizik olarak üstünlük kuraramma çok abarttılar dünden beri 90dk maçı izledim feghouli vasattı vasatın 1 tık bile üstüne çıkamadı hatta ilk yarı koca kafayla birlikte maçı vermek için extra cabaladılar
ne demek gedsonun cenneten çiçek topluyorum fonlu sikils videosu ortamlarda dönmüyor halen yahu?
Becali yüzünden bu adamın kredisi taraftar gözünde çok düştü ama çok önemli bir transfer bu.Sağ kanada hiçbir ismin düşmemesi son günlerde Morutan'a gireceğimizin habercisi bence.
Ben de bakmıştım, hakikaten bukalemun gibi topçu. 8 numarada ve 10 numarada dahi oynamış. Bu çok yönlülüğü uzun sezon maratonunda gerçekten işimize çok yarar.Becali yüzünden bu adamın kredisi taraftar gözünde çok düştü ama çok önemli bir transfer bu.
Rumen ligini nasıl domine ettiğini İstisna&Kaide hesabından bulup bakabilirler.
2 sene önce EPL takımlarının fiyat sordurduğu bir oyuncuydu ama o zamanlar becali 20 çekiyordu fiyata. Sonra 15 çekti. EPL kulüpleri çıkmadı o paralara. Yaşı da 22'ye geldi artık öyle körpe genç oyuncu da değil. EPL kulüpleri artık o paraları verip almaz bu yaşa gelmiş oyuncuyu ama Becali sağolsun fiyatı da günden güne düşüyor. 6-6.5 civarına alabilirsek çok büyük iş olur.
Sağ kanat oynamasının yanında adam aslında 10 numara özellikli playmaker bir oyuncu. Yeri gelir serbest oyuncu olarak oynatırız. Hatta Steu sağ iç olarak bile kullanıyor. Geçen sene Sağ sol orta iç her yerde kullanmışlar. Bu takımın en çok ihtiyacı olan tipte oyuncu. Hem Kerem'in hem Mohamed'in hem de gelirse Halil'in işini çok kolaylaştıracak ve takımın yaratıcılığını artıracak bir oyuncu. EPL için çok genç değil artık ama bizim için hala çok genç daha 22 yaşında. Biz bu çocuğu adam ederiz.
Becali'nin iğrençlikleri oyuncuyu gözünüzde düşürmesin. Yeteneği çok, Terim eski Terim se kendisindeki cevheri işler.
kap yok mu
Morita'nın tekniği de fena değil, tekte oynaması ve oyun görüşü çok iyi, adam da kovalıyor.Nedense pek Asya pazarına bakmıyoruz biz. Oralardan teknik oyuncu çıkma ihtimali epey düşük istisnalar haricinde, ama dinamo gibi orta sahalar bulunabilir diye düşünüyorum.
Birakalim artik su emre moru.Maç başı ve bonservissiz Emre mora bir şans daha verelim.hic bir kaybımiz olmaz.
Bu yaklaşım hatalı ve yanlış. Taylan'ı iyi yapmak ve anlatmak için bu örneklere gerek yok.Taylan ligin en iyi ortasahasıdır o olmadığı zamanda ne hallere düştüğümüz ortadadır ama yıllık toplam 6 milyon euro alıp bizi 6.yapan Lemina-Seri çok daha iyi derler Taylan'dan bitmedi isim sevdanız.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle zekası sorunlu ama ya bu sefer tutarsa.mac başı ücret karşılığı oynarsa ne kaybederiz ki.?Birakalim artik su emre moru.
ona verilen sans hic bir futbolcuya verilmedi. ondaki kabiliyet cogu futbolcuda yok, ama onda beyin eksikligi var biraz.