Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet 30a satmamak için diretti Nice saçma şekilde o dönem.

Sonra geriye düştü ve ağırlaştı bilmiyorum belki yaş da etkendir.

Özgüven her şeydir ama, ne işleri yapan topçular bambaşka saçma sapan birine dönüyorlar özgüvenlerini kaybettiklerinde.
Benide banlayarak özgüvenimi caldin hirsiz yazmaya korkuyorum Ne güzel yorumlar attiyordum 😁

Evet 30a satmamak için diretti Nice saçma şekilde o dönem.

Sonra geriye düştü ve ağırlaştı bilmiyorum belki yaş da etkendir.

Özgüven her şeydir ama, ne işleri yapan topçular bambaşka saçma sapan birine dönüyorlar özgüvenlerini kaybettiklerinde.
Nice te mendy libero,kozi sağ iç,seri sol iç oynuyodu

Sonra cyprienli döneminde nerde çok oynadı tam bilmiyorum ama bizde libero olarak almadık adamı,çünkü hem nzonzi,hem lemina kendisinden daha iyi libero,bizde iç olarak aldık ama kadro karman çorman oldu,nzonzi kaçtı,lemina sakatlıktan oynayamadı derken libero oldu adam

Bide soğuk havalarda oynayamaz diye haberler çıkmıştı bi problemi var kendisinin galiba mental olarak

Seri seri olsa bize düşmezdi zaten,neyseki kader bizi gedsonla birleştirdi,hala düşünüyorum gedson bize nasıl düştü diye,bayern yapıp lille düşüp tekrar seviye atlayan bi renato örneği varken hala orta sınıf bi avrupa takımının onlar için komik bi rakam olan 10m na almaması falan allahın sevgili kuluyuz resmen

Yazmışsın ya. Benim yazdığım da bir yorum.

Ben bir tespit yaptım ve bir çağrıda bulundum ama mesajımın son cümlesinde:
"Tercih Sizin" dedim.
Yani siz böyle değerlendirmeyi tercih ederseniz ona da eyvallah.

Reis yorumuna saygım sonsuz.kurallar çerçevesinde istediğin yorumu yapabilirsin sıkıntı yok.
Bende burada kerem başarısız gibi çok absürd yorumlar olduğuna katılıyorum. Fakat diğer söylediklerine katılmadığımı yorum yaparak ifade ettim.

Gazeteci diye tanımladığımız insanlar buna inanıyor anladığım kadarıyla

Doğan
Gedson
Dieng
Morutan
Halil
Yedek scout forvet

Bunları alın.

Feghouli
Babel
Falcao
Ömer bayram
Diagne
Ozo
Sekidika

Bunları yollayın.

Bizde önümüze bakalım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

zivko.webp

şike yalakası rizeye cok laf ettık ama ogulcan konusunda galiba herifler haklı ogulcan haksız cünkü bizimkiler cıkıpta acıklama dahi yapamadı olaya dair
cengiz yönetimi sen çok yaşaaa..
Burada öve öve bitiremiyorlardı.
Dünyanın en güzel işi Galatasaray başkanı olmak. Çok ciddi fiyaskolara imza atmadığın müddetce inanılmaz bir koruma altındasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt