Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.022
- 102.158
- 5.238
varkap yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varkap yok mu?
Renkdas transferleri elestiren olmadiki sadece mohamede sas verilmiyor adam özgüvenini kayip ediyor adam zimba gibiydi ne oldu. Yunusa sans verilmiyor. Defans hatdi cikarken cok kötü pas hatasi yapiyor konsantre degiler özgüvenini yitirmis takim. Elestiriyi abartmamak gerek ama elestirmeyi kaldirirsak hatalari düzeltemeyiz diye düsünüyorum. Fatih Terim Formsuz bir sorun var oyuncular kendini rahat hissedip oynayamiyor gibi geliyor bana. Bu kadar yatirim yapiyorsan teknik ekip formda olmasi gerek. Selcuk ve necatiyle olmuyorsa onlari degistirmesi gerek.Galatasaray taraftarı umutludur, optimisttir (en azından eskiden öyleydi)
Şimdi bakıyorum;
Hiçbir şeyi beğenmeyen, oyunumuzu, oyuncumuzu yerin dibine sokan.
Eleştiren hatta çoğunlukla hakaret eden bir kitle var.
Dünkü maçta Kerem'i bile başarısız değerlendiren "Evet, ama...." diye kurulan cümleler var.
Olumsuzluklar var, evet.
Eksikler var, evet.
Hoca hata yapıyor, evet.
Güzel şeyler de oluyor...
Kerem'in oyunundan mutlu olalım.
Yeni transferlerin daha ilk maçlarında katkı vermesinden mutlu olalım.
Yönetimin fevkalade başarılı transfer politikasından mutlu olalım.
vs. vs.
Kötülük kötülüğü, güzellik güzelliği çağırır..... Tercih sizin.
24.18Reyiz
51 dk video, nereye gülüyoruz lütfen reis?
adamın kapasitesi bu kadar.İsmail Çipe 10 yıldır Galatasaray’da insan kendini hiç mi geliştirmez.
Muslera yok , olsa da son zamanlardaki formu ortada;fırsatı yakalamışsın Avrupa maçına çıkıyorsun iki tane gol yiyorsun hiçbir ağırlığın güven verici tavrın yok.
binlerce adam şöyle bi şansım olsun diye her gece yatmadan dua ediyor 10 senedir kulüple olan İsmail Çipe mahalle maçı performansı veriyor.
crazy skills petrila geldi mi?
crazy skills petrila geldi mi?
Buda Hintli gardaşım. Bu da Romanyalı amabuda mı romanyalı
Umut Bulut 30 dk da 2 gol attı.Saygı duyuyorum bu çocuğa iyi bir futbol emekçisi.Gençlerbirliği kaybolup gitmenin eşiğinde gibi sanki.