Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse hala tur atlama şansına sahip1-2 yendi
elenirse ztk var sıkmasınlar canlarını .dneyse hala tur atlama şansına sahip
Lider stoper bakışlarıyla partnerini ve önünde bulunan dos'u dövmeli. Bizim nelsson bebek suratlı o iş yaş hocam.Nelsson umarim acayip lider bir stoperdir ve defansi toprlar. Ne Marcao ne Luyindama gercekten güven veriyor bana.
yani inşallah öyle bi basiret bağlanması olmaz hatta almayı düşünenin basireti bağlanırda 2-3 verip alırlar digneyide 6 yaUlan Feg gol attı diye takımda tutup umarım kanat transferinden vazgeçmeyiz.
2 kat zor 1 eşleşme gibi gözüküyor.St Johnstone takım değeri: 3.60 M €
Randers takım değeri: 7,95 M €
yandık yandık :d
Nelsson umarim acayip lider bir stoperdir ve defansi toprlar. Ne Marcao ne Luyindama gercekten güven veriyor bana.
St Johnstone takım değeri: 3.60 M €
Randers takım değeri: 7,95 M €
yandık yandık :d
Başın sağolsun renktaş.Rahmetli Babam Luyindama'yı da Marcao'yu da beğenmezdi. Ben de ona kızardım. Haklıymış!
Zaten kulüpleri bonservis degil maaslar batiriyor en dogru karar olur![]()
„Times“: UEFA will Financial Fairplay abschaffen – Gehaltsobergrenze und Luxussteuer geplant
Die UEFA will im September die Abschaffung des Financial Fairplay vorschlagen und stattdessen eine Gehaltsobergrenze für Klubs einführen. [...]www.transfermarkt.de
Uefa FFPi kaldiracakmis. Yerine maas siniri ve NBA'deki gibi Luxury Tax (Lüks Vergisi) gelecekmis
başın saolsun allah rahmet etsinRahmetli Babam Luyindama'yı da Marcao'yu da beğenmezdi. Ben de ona kızardım. Haklıymış!