Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak Halil'in topla dönüş kalitesi world class.

Gelmeden de yazmıştım bitiricilik konusunda problemleri var daha doğrusu bir vuruş stili var onu bozmuyor, MM bu açıdan daha öngörülemez mesela ama Halil'in deplase koşuları, topla dikine gidişleri ve dediğim gibi topla dönüşleri onu özel kılıyor.

Ceza sahası içinde dar alanda çalım atabilen yerli forvet zaten bir Necati vardı geçmişte.

MM striker olarak değerli olsa da Halil potansiyel olarak modern futbolda bence daha üstte. Her ikisi de takımda olursa her ikisi de bolca oynayacaktır.

3 5 2

Yok hocam o ligi muslera bile izlemiyodur 2-3 videosunu izledim taraftarla aşk yaşayan bir futbolcu gibi görünüyor.Topla ilişkisi baya iyi gibi ama 8 m dolar çok para sanmam vereceğimizi.Kudurtucu bi tarzı var diyolar ya tam öyle.
Nelsona veediysek bu adamada verelim

Şuayip iyi transfer ama Teixera; Ghezzalla birlikte 3 oyuncudan sıfır defansif katkı alacaklar bu da onlar kırılgan yapacaktır.

Geleni gideni indirip kartta almıyorlar, faulde çalınmıyor aleyhlerine. Defansif katkıyı zerre umursamıyorlar şu düzende

Geleni gideni indirip kartta almıyorlar, faulde çalınmıyor aleyhlerine. Defansif katkıyı zerre umursamıyorlar şu düzende

Yönetim diye bir şey varsa çıksın söylesin.

Aksi durumda Tjk başkanını gördüğüm yerde üzerine atlamak durumunda kalıcam.

alex geldi batsuayi geldi ee yerli kim oynayacak bu salaklarda

atibayı kesip salihi solda da kenanı mı oynatacaklar

Günok
Rosier Vida Wellinton Ridvan
Josef Salih
Ghezzal Teixeira Nkoudou
Batshuayi
Hmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt