Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Kulüp bulmasını istediğimiz bu sene kendisini düşünmediğimiz adam ilk 11 başlıyor,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'ta oturmuyorum ama semtin ne suçu var renktaş?beşiktaş İstanbul’un 1 numaralı o**** semtidir. Aksini iddia edende öyledir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bjk kadar ahlaksız pislik bir camia görmedim
Lig başlıyor yarından itibaren şeref onur vs başlarlar
Bi yerde çok iyi koymuşuz ama acı çok çok büyük
Bu small cluba insallah okkali bi cl grubu cikarda keyifle izleriz maclarini
Aga kim gelirse gelsin delik deşer eder bunları, bu seneki eğlencemiz ha bu mallar olacak.PSG gelsin veya Bayern ama bunlarda öyle bir şans var ki en çöpleri gelir kurada
Benim icin her daim tek dusman fenerbahcedir coluk cocuk kulupleri muhattap almaya degmez beşiktas kimbeşiktaş İstanbul’un 1 numaralı o**** semtidir. Aksini iddia edende öyledir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küfürlü beste göndermesi yapan şerefsiz Beşiktaşla ilgili umarım centilmenlik naraları atılmaz bir daha.
Bu şerefsizlere meydanı boş bırakırsan böyle bir tarafları kalkar.
Liseli ergenlerden farkları yok.
Boyle kalitesiz bilmemne evlatlarina takim muhabiri muhabbetine holiganlik yaptiriyorlar. Ortami en cok geren bunlar
Iyi takım değiller. Molde ilk yarı atamadı . Bireysel iyi topculari var sadecets iyi takım olmuş wala
Iyi takım değiller. Molde ilk yarı atamadı sadece. Bireysel iyi topculari var sadece