Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ilk yarıyı kaçırdım ikinci yarı izlenimim takım oynamak istiyor fakat oynatıcak pasör kabiliyetli oyuncular yok Sneijder tarzı bir kaç adam mutlak lazım orta saha ve kanatlara ben takımı bu gün biraz daha iyi gördüm dahada iyi olucak bence

cicaldau muhammed için büyük şans.muhammedin terimin inadını yerlebir etmesini sağlayacaktır umarım

Açıkçası ilk yarıyı kaçırdım ikinci yarı izlenimim takım oynamak istiyor fakat oynatıcak pasör kabiliyetli oyuncular yok Sneijder tarzı bir kaç adam mutlak lazım orta saha ve kanatlara ben takımı bu gün biraz daha iyi gördüm dahada iyi olucak bence
Sneijder tarzı birkaç adam ? İyiymiş :)

Geçen hafta musleranın yaptıkları, 2 gün önce Okan’ın Fener karşısında yediği, bugün İsmail’in yediği Allah için şu takıma 11 oynayacak kaleci alın

Sen conson kötüydü eyvallah da o çok övülen ligin favori kadrosunu kuran Tsyi de leş molde karşısında gördük işte gotlerinden ter akti turu gecerken..
Bizim sadece adam gibi kalecimiz olsa bu turu çok çok daha rahat geçmiştik .. hocanın mantık dışı tercihlerine cicaldau Nelson gibi adamların olmayisina deginmiyorum bile..
Ayrıca daha önce taylanın berkan yerine formayı kapacagini söylemiştim gedson gelirse muhtemelen dediğim de olacak gibi berkani bugün maalesef pek beğenmedim
..İnşallah ilk maçtaki performansına ulaşır tekrar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt