Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
DIRI BIR SOFIANE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DIRI BIR SOFIANE
Bu umut meras idare etmez miydiİyi de renktaş yerli sol bek yok. Altyapıda umut vadeden bir aday da yok. Emre Taşdemir sağlam olsa gerek yok derim de Aanholt'a bir şey olsa Ömer'e kalacağız. Ömer ile başabaş takas edilse okeyim ben.
Şükürler olsun verin ordan gedson veya muric KAPAraplar Maicon'un bonservis parasını yatırmış.
Ben hiç beğenmiyorum o herifi. Avrupa'ya gitti ama zerre ilerleme yok. Hatta burdaki hali daha iyi gibiydi.Bu umut meras idare etmez miydi
3m istiyordu sanırım kulübü, sezon sonu sözleşmesi bitecekBen hiç beğenmiyorum o herifi. Avrupa'ya gitti ama zerre ilerleme yok. Hatta burdaki hali daha iyi gibiydi.
1,3 milyon € maaş istiyormuş. Kötü bir şey söylemek istemiyorum, sadece istemez.3m istiyordu sanırım kulübü, sezon sonu sözleşmesi bitecek
istedikleri teklifi alamadilar halen 1.5-2m civarı bitebilir
Bende beğenmiyorum ama işte
Yok ne tarafa adam alırsak öbür tarafa Keremi koyacağızKerem'i sağa koyup sol kanat mı alacağız şimdi
Eyvah eyvah kalacak gibi :red:
O paraları veremeyizFeghoulinin mayis 2022 de 3 kupa alma ihtimali var,kalabilir.ama morutan aciklansin artik
başını alır o zaman unlucky1,3 milyon € maaş istiyormuş. Kötü bir şey söylemek istemiyorum, sadece istemez.
Nelssona verebiliyoruz da sağ açığa neden veremiyoruz?O paraları veremeyiz