Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalımcı, çabuk bir adam gelmeli

muriç, morutan gibi adamlar bence aradığımız adamlar değil. çabukluğa da ihtiyacımız var. zaten ağır çekim oynuyoruz. topu hızlandıramıyoruz bari hızlı sürelim.

şu maçta st. johnstone karşısında yine hiç adam eksiltemedik. arkaya yalnızca verkaçlarla sarkabildik ki bunu man city bile sürekli yapamıyor

bireysel yetenek şart.

topu alıp karşısındaki adama korku salacak kanat oyuncusu şart.

Şerafettin diye biri balon diyor birde :) Di Maria gelse çöp diyecekler. Bunlara kalsa her sezon yeni bir 11 transfer edelim
Şerafettin denen eleman senelerdir burada uye her zaman herseyin en iyisini ben bilirim havalarinda takiliyor Egolu bi arkadas yada Futbolcu olmak istedi olamadi Onune gelen futbolcuya salliyor kiskanciligindan.

şu anda tek verim veremeyecek ve aşırı maaş alan falçaoo.. önce onun kontratından çıkalım da. babel, feg , diagne bari sahaya çıkıyor bana göre bunların da kontratından çıkılması gerekte yerlerine adam almak şartıyla.

Babel ligden bir takımla göruşuyormuş.Via kazan daire youtube.

Yalniz hakem nasil tiras bir Hakemdir oyle admalarin attigi ilk gol bildigin Faul Kalecinin doknulmazligi var Cezasahasi icinde adam bizim Kaleciyi itti bildigin.

Muric 90 dk oynamış Hibernian maçında
İzleyen oldu mu

çalımcı, çabuk bir adam gelmeli

muriç, morutan gibi adamlar bence aradığımız adamlar değil. çabukluğa da ihtiyacımız var. zaten ağır çekim oynuyoruz. topu hızlandıramıyoruz bari hızlı sürelim.

şu maçta st. johnstone karşısında yine hiç adam eksiltemedik. arkaya yalnızca verkaçlarla sarkabildik ki bunu man city bile sürekli yapamıyor

bireysel yetenek şart.

topu alıp karşısındaki adama korku salacak kanat oyuncusu şart.

geçen sezon mesela onyekuru vardı gerçi bi boka yaramıyordu kendisi ama onun varlığında da sağda muric tarzı ghezzal tarzı oyuncu eksikliği söz konusuydu. şimdi sağa öyle bir oyuncu alsak, sola senin dediğin gibi bir adamda gerekecek. ve malesef bu konuda mevcut 3 yerli zorunluluğu işi berbat ediyor. irfan can kahveci bizim olsaydı bir de yerli kalecimiz olsaydı rahat rahat takılırdık ligde

Yalniz hakem nasil tiras bir Hakemdir oyle admalarin attigi ilk gol bildigin Faul Kalecinin doknulmazligi var Cezasahasi icinde adam bizim Kaleciyi itti bildigin.
ismail kardeşimizin niyeti kendi kalesine gol atmak olmasa adam akıllı müdahaleye gitse faul alırdı

Ben Gedson’u bir sekilde alacagimizi düsünüyorum

Feghouli’nin kalitesi tartisilmaz Ama zaman zaman formsuz oldugu icin gözden düstü ve maasi yüksek

O bölgede yeterli sayi da oyuncularimiz olacak Gedson geldikten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt